-=ReKsiO=- Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Dość niespodziewaną aktualizację dzisiejszej nocy wprowadzili deweloperzy Counter:Strike Global Offensive, którzy postanowili dodać Dust2 do puli map turniejowych na rzecz Cobblestone. Najnowsza aktualizacja nosi nazwę “Smoke Mid Everyday”. Nie co się oszukiwać, że zmiana jest dość zaskakująca, ponieważ mapa Cobblestone była najbardziej oglądaną mapą na Majorach, ze względu na cenną skrzynkę. Od teraz w puli map turniejowych znajduję się Dust2, który przeszedł zmiany i był testowany przez graczy. Jednak czy był aż tak popularny i grywalny, żeby ponownie wprowadzić go do puli map turniejowych? Mapy: Dust2 zastąpił Cobblestone’a w puli map turniejowych Dodano mapę Nuke na Wingmanie Austria i Shipped zostały dodane do grupy Sigma Różne: Naprawiono exploit, który miał wpływ na działanie serwera zródło: https://izaktv.pl
kocham koniki Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Wykluczony Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W skrzynce DD2 będzie Scar Grotto...
Natsuuu Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zawieszony Opublikowano 21 Kwietnia 2018 To teraz można rzec, że skrzynka z Overpass'a, będzie najdroższą. Ps: Ja osobiście czekam na powrót Aztec'a na turniejowe, mało graczy, również cheaterów, więc można było grać do woli, przegrany mecz = lepsi przeciwnicy, a nie banda dzieci na prywatnych cheatach za 10 eu. Oczywiście mam do niej sentyment z 1.6, zawsze miałem bekę gdy w enemy mi koledzy ze znajomych wylecieli + Dobra mapa do pestkowania, kiedy wychodzisz z boxów od TT ;D
Biskupator Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zmiana nie jest zaskakująca. Robią stopniowo przeróbki wszystkich map więc prędzej czy później trzeba by się na jakiś czas pożegnać z Cooblestone'em i jego skrzyneczką. Akurat to jest mi tak obojętne jak to co wczoraj jadłem na obiad. Dzieci skinów popłaczą trochę a potem przestaną, bo zajmą się czymś innym i zapomną. Ludzie to jednak krótką pamięć mają. Pamięta ktoś jeszcze aferę z nC+? No właśnie. Ja chętnie zobaczę znowu Dusta2 na turniejach. Podoba mi się po zmianach. Stęskniłem się za tą mapą.
-=ReKsiO=- Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 6 godzin temu, Natsuuu napisał: To teraz można rzec, że skrzynka z Overpass'a, będzie najdroższą. Ps: Ja osobiście czekam na powrót Aztec'a na turniejowe, mało graczy, również cheaterów, więc można było grać do woli, przegrany mecz = lepsi przeciwnicy, a nie banda dzieci na prywatnych cheatach za 10 eu. Oczywiście mam do niej sentyment z 1.6, zawsze miałem bekę gdy w enemy mi koledzy ze znajomych wylecieli + Dobra mapa do pestkowania, kiedy wychodzisz z boxów od TT ;D Lubię azteca ale to jest trudna mapa dla TT zależy jaki się ma team.
Natsuuu Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zawieszony Opublikowano 22 Kwietnia 2018 2 godziny temu, -=ReKsiO=- napisał: Lubię azteca ale to jest trudna mapa dla TT zależy jaki się ma team. Kwestia przegranych godzin, na pierwszy rzut oka wydaję się trudna, ale da radę ją ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi