Spocony Opublikowano 3 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 Na fragu zawsze byli równi i "równiejsi" należy się dyscyplinarka. 1
Anx1ty Opublikowano 3 Marca 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 Akurat ty @Spocony masz duże doświadczenie o dyscyplinarce, jesteś przykładem jak powinien zachowywać się gracz, nie wątpię w to. 1 1
MentosToJa Opublikowano 3 Marca 2018 Wykluczony Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Śmieszna sprawa, wypowiadają się tu w większości ludzie z permem lub koledzy Dioxa xD Aż szkoda mi na Was klawiatury, próbujecie kogoś udupić bo sami jesteście wyrzutkami xD heh, sprawa już została wyjaśniona i temat zostanie pewnie zamknięty #Edit. Wy kogoś pouczacie jak powinien się zachowywać moderator/admin, a sami jako gracze zachowaniem nie dorównujecie zwierzętom. Edytowane 3 Marca 2018 przez MentosToJa 2
papież Opublikowano 3 Marca 2018 Zawieszony Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Czy to coś zmienia kto się tu wypowiada? Brakło argumentów to oczywiście ad personam bo czego więcej oczekiwać od mentosa xD Poza tym sami narzekaliście na faworyzacje(baza aT1, każdy wie o co chodzi), a teraz sami to robicie. Jesteście żałośni. Edytowane 3 Marca 2018 przez papież
MentosToJa Opublikowano 3 Marca 2018 Wykluczony Opublikowano 3 Marca 2018 1 minutę temu, papież napisał: Czy to coś zmienia kto się tu wypowiada? Brakło argumentów to oczywiście ad personam bo czego więcej oczekiwać od mentosa xD Poza tym sami narzekaliście na faworyzacje(baza aT1, każdy wie o co chodzi), a teraz sami to robicie. Jesteście żałośni. Moja wina że nie potrafisz zrozumieć że sprawa została wyjaśniona? Nie zamierzam Cię traktować inaczej jak Dioxa, bo jesteś taki sam 1
Spocony Opublikowano 3 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 Godzinę temu, Anx1ty napisał: Akurat ty @Spocony masz duże doświadczenie o dyscyplinarce, jesteś przykładem jak powinien zachowywać się gracz, nie wątpię w to. Po pierwsze wyraziłem tylko swoją opinie a ty mi wyjeżdżasz że nie jestem wzorowym graczem co nic nie wnosi do tematu tylko próbujecie się usprawiedliwiać. Nie uważam się za wzór ale nigdy banowany nie byłem skarg też sobie nie przypominam ale na pewno jestem graczem który jest bardziej godny zaufania niż ty bo jakim trzeba być graczem żeby zajebać bazę grupie która go przygarnęła a później z powodu nie przyjęcia do głównego składu zachować się dwulicowo i bez słowa uciec, kto jak kto ale ty powinieneś mieć bardzo mało do powiedzenie jeśli chodzi o zachowanie. 2
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 3 Marca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2018 @PabloStec proszę zbanować wszystkie multikonta na forum o których wiesz. Skargę jako złożoną przez multikonto odrzucić. Niech Panienki co sie bawią w "Multi" założą jedno stałe konto i wtedy składaja skargę
Rekomendowane odpowiedzi