Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na fragu zawsze byli równi i "równiejsi" ;( należy się dyscyplinarka.

• Śmiech 1
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Akurat ty @Spocony masz duże doświadczenie o dyscyplinarce, jesteś przykładem jak powinien zachowywać się gracz, nie wątpię w to.

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)

Śmieszna sprawa, wypowiadają się tu w większości ludzie z permem lub koledzy Dioxa xD Aż szkoda mi na Was klawiatury, próbujecie kogoś udupić bo sami jesteście wyrzutkami xD heh, sprawa już została wyjaśniona i temat zostanie pewnie zamknięty <happy>

#Edit. Wy kogoś pouczacie jak powinien się zachowywać moderator/admin, a sami jako gracze zachowaniem nie dorównujecie zwierzętom. 

Edytowane przez MentosToJa
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Czy to coś zmienia kto się tu wypowiada? Brakło argumentów to oczywiście ad personam bo czego więcej oczekiwać od mentosa xD Poza tym sami narzekaliście na faworyzacje(baza aT1, każdy wie o co chodzi), a teraz sami to robicie. Jesteście żałośni. 

Edytowane przez papież
Opublikowano
1 minutę temu, papież napisał:

Czy to coś zmienia kto się tu wypowiada? Brakło argumentów to oczywiście ad personam bo czego więcej oczekiwać od mentosa xD Poza tym sami narzekaliście na faworyzacje(baza aT1, każdy wie o co chodzi), a teraz sami to robicie. Jesteście żałośni. 

Moja wina że nie potrafisz zrozumieć że sprawa została wyjaśniona? Nie zamierzam Cię traktować inaczej jak Dioxa, bo jesteś taki sam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Godzinę temu, Anx1ty napisał:

Akurat ty @Spocony masz duże doświadczenie o dyscyplinarce, jesteś przykładem jak powinien zachowywać się gracz, nie wątpię w to.

Po pierwsze wyraziłem tylko swoją opinie a ty mi wyjeżdżasz że nie jestem wzorowym graczem co nic nie wnosi do tematu tylko próbujecie się usprawiedliwiać. Nie uważam się za wzór ale nigdy banowany nie byłem skarg też sobie nie przypominam ale na pewno jestem graczem który jest bardziej godny zaufania niż ty bo jakim trzeba być graczem żeby zajebać bazę grupie która go przygarnęła a później z powodu nie przyjęcia do głównego składu zachować się dwulicowo i bez słowa uciec, kto jak kto ale ty powinieneś mieć bardzo mało do powiedzenie jeśli chodzi o zachowanie.

• Śmiech 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@PabloStec proszę zbanować wszystkie multikonta na forum o których wiesz. Skargę jako złożoną przez multikonto odrzucić.

Niech Panienki co sie bawią w "Multi" założą jedno stałe konto i wtedy składaja skargę :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności