Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 11 Lutego 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Skarga na: raczej zjaranyNick podczas gry: Lunatyk^Nick osoby oskarżonej: racze zjaranyDlaczego składasz skargę: Admin łamie regulaminData zdarzenia: 11.02 godzina 17Opis zdarzenia: Nie kampiłem,wykonywałem cele, to nie jest pierwsza sytuacja . Aktualnie mam bana za taką samą sytuacjęDowód: https://megawrzuta.pl/download/f33db956a258c44bedf1827d2badf8a7.html Demko od 22:40 Ps. Grochu zamknął poprzednią skargę, proszę aby zobaczył sytuację ktoś inny, skoro mam jeszcze czas a admin twierdzi że ja kampie,zwiedzam ? Nie ma możliwości teleportować się, a chyba logiczne że są przeciwnicy to próbuję ich zabić,aby dostać się którąś drogą do paki ? Edytowane 11 Lutego 2018 przez Lunatyk^^
kingu Opublikowano 11 Lutego 2018 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi