Proteus Opublikowano 3 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 Serio pisać o kicka skarge nie sądzisz że to lekka przesada ? 2
CuK!eR Opublikowano 3 Lutego 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2018 7 godzin temu, ct75 napisał: Nie dostałem przeprosin a ni nic tylko że gram już tyle czasu i regulamin powinnienem znać. Straciłem 16k $ 5 pkt zm i prawie 4k pkt humana ( zbierałem na pipe stąd też oszczędność kasy aby rzucić w każdej chwili ). Po kicku 0 pkt po obu 1100 $ 1
Soulk3per Opublikowano 4 Lutego 2018 Zawieszony Opublikowano 4 Lutego 2018 Niestety TAK, pomylki byly,sa i beda. Kazdy moze taki nieomyslny blad popelnic. Mowa tu o Graczach i o Adm. No coz, mogles sie rozloscic, ale tak na powaznie teraz. Czy ty nie przesadzasz z ta skarga o Kicka ? ----> KIcka<---- No Powaznie, Niechce tutaj Ciebie obrazac, osadzac, wypominac itp. Ale to juz typowe dziecinne zagrywki. Wiecej czasu sobie I nam tracisz, niz to jest warte . Peace
barnitwa Opublikowano 4 Lutego 2018 Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2018 Cukier i Zombie Mastablasta wzywam was do porządku! W tym przypadku powinniście TYLKO przeprosić i wyrazić skruchę tym, że każdy może się pomylić, a wy pozwalacie sobie na pokpienie sprawy i wyśmianie gracza, bo co? Tylko kick? Człowiek się produkuje 20min na efekty gry i nawet nie usłyszy przepraszam przez kogoś błąd. Kpina i naganne zachowanie 2 adminów wyżej. Więcej odpowiedzialności i nauczcie się przyjmować błędy na klatę z pokorą. 1
Rekomendowane odpowiedzi