Piotrus Opublikowano 17 Października 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Października 2012 Witam. W tym temacie na bieżąco będę Was informował jakie wywiady oraz ankiety w danym tygodniu się ukażą. W dniu jutrzejszym ( 18.10) na forum w godzinach wieczornych zostanie ukazany wywiad z Hak3rem moderatorem sieci Fragujemy.com W sobotę/niedzielę na forum pojawi się rozmowa z głównym członkiem tej sieci czyli Nesty'm. W sobotę również ukaże się pierwsza ankieta. Więc oczekujcie. :)
Piotrus Opublikowano 18 Października 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2012 Witam Was. We wczorajszych moich słowach obiecałem Wam, że... W dniu jutrzejszym ( 18.10) na forum w godzinach wieczornych zostanie ukazany wywiad z Hak3rem moderatorem sieci Fragujemy.comNiestety kolegi nie ma na Steam, a co za tym idzie nie mam jak przeprowadzić wywiadu. Chciałem jakoś podratować sytuację - chciałem przeprowadzić wywiad z powN'em, niestety on również nie znalazł czasu. Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją głupotę. Mimo to mam nadzieję, że w sobotę/niedzielę przeprowadzę wywiad z Nesty'm. Ba! Jestem tego pewien. Tymczasem zapraszam Was do składania podań na redaktora. Aktualnie potrzebuję 1 osoby, która potrafiłaby przeprowadzić głosowy wywiad. Więcej informacji w tym temacie: http://fragujemy.com/Chcesz-zostac-redaktorem-Zglos-sie?pid=22319#pid22319
Rekomendowane odpowiedzi