Skocz do zawartości

[Oddzielony] ıllıllı dC^ | Death Crew - Rekrutacja OTWARTA! ıllıllı

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, adamek820051 napisał:

► Nick w grze:adamek82005

► Login: adamek82005

► Wiek: 13

► Coś o sobie: [ Najlepiej kilka zdań ]Jestem Adam, mam 13 lat i moim hobby są gry komputerowe, jazda na rowerze i gra w piłkę nożną z kolegami. Lubię grać w tryby gry DayZ, ponieważ interesują mnie gry survival/battle royale (typu PUBG,Fortnite, ale że nie mam kompa z NASA nie gram w takie gry. :D).

► Jak dobrze: [ 1 --> 10 ]

• Prowadzisz pojazd lądowy:9/10

• Prowadzisz pojazd powietrzny: helke 8/10 a samolot typu dodo/beagle 7/10 (mam problem z lądowaniem na np budynkach itp.)

• Strzelasz:9/10

► Twoje aktualne KD Ratio: Chyba 0.80 ale wróciłem po dłuuuugiej przerwie. Wczoraj miałem jeszcze 0.50, szybko mi te KD Ratio rośnie więc jutro/za 2 dni bd mial 1.00.

► Staż gry na DayZ: Około 2 lata. Nie koniecznie na serwerze FG.

► Staż gry na serwerze: Około 1 rok ale już w miarę ogarnąłem mapkę serwera (w sensie wyspy itp.) i wgl.

► Dlaczego wybrałeś Death Crew ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ta grupa wydaje się bardzo ogarnięta, nie przyjmujecie byle kogo np jakichś 10 latków xd. Sam mam 13 lat ale jestem już w miarę dojrzały, więc liczę, że mnie przyjmiecie.

► Twoje poprzednie grupy ?: Killers i takie żeby jednorazowo pograć z kolegami (Którzy już nie grają,dlatego jednorazowo).

► Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę ?:2-3-4 godz dziennie. Zależy od dnia.

► Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: Także zależy od mojej sytuacji z kaską xd.

Dziwi mnie to że do każdej grupy której piszesz masz inny login np. do mnie jak napisałeś miałeś adamek82004 później inny i inny.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności