OLKAAA Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nick podczas gry: wpisz tu swój nick na serwerze: OLKAAA Nick admina: wpisz tu nick admina banującego: zabawaPowód bana: wpisz tu powód otrzymanego bana: wstaw 5 screnowData zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia: 21.12.2017 - 17:01:32Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem bana: no grałam spokojnie przestrzegałam regulamin i poprostu na mapie niwiem z czego dostałam bana na zawsze Paciaciak, 27 Grudnia 2017 "wstaw 5 screnow", musisz wstawić screeny https://fragujemy.com/topic/7691-faq-co-to-są-screeny-i-gdzie-się-znajdują/
OLKAAA Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) ja bym chciała je wstawić ale ja żadnych screnow nie mam i co mam zrobić Edytowane 27 Grudnia 2017 przez OLKAAA Goldeno Italiano, 27 Grudnia 2017 Wchodzisz do folderu z Counter Strike -> cstrike -> Screeny to pliki o nazwie od HalfLife01.tga do HalfLife05.tga
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi