MIFO Opublikowano 25 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 4 minuty temu, OgraNee napisał: Nie chcę nic mówić, ale twoja historia czatu to tragedia, a 67 sesji to nie pótorej roku O i jeszcze jedno. Co to do cholery ma być za nick? Mifo"kurwa? I jeszcze jedno Argmenty słabe ;). I jeszcze jedno Ban za obrazę graczy? Dziękuję za uwagę Gdybym mógł oceniać to byłbym na NIE Pzdr OgraNee Grę na serwerze zacząłem na innych kontach,po za tym miałem około 3 miesięczną przerwę. Co do mojego nicku się nie wypowiem było to dawno a po za tym to tylko nick Co do słabych argumentów to twoje zdanie,może i masz racje Ban moim zdaniem nie słuszny,wyzywałem raz kolegę dla zabawy a on mnie,admin wszedł na świeżo na serwer i myślał że jest to obrażanie na poważnie. Również dziękuję za uwagę pzdr Błachy ^^, 25 Grudnia 2017 Nie wypowiadaj się w swoim podaniu !!!
MIFO Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 9 minut temu, Błachy napisał: To tak: + Staż na serwerze i w CS-ie + Wiek - Aktywność na forum. Wyraźnie jest napisane, że zanim złożysz podanie musisz mieć przynajmniej 5 SENSOWNYCH postów na forum, a w twoim przypadku są to jedynie podania na admina - Mało przekonujące argumenty Podsumowując, mam co do ciebie pewne wątpliwości. Jestem skory za daniem ci szansy, ale poczekam na wypowiedzi inych. Jak narazie NEUTRAL Masz racje,nie mam postów i nigdy nie miałem okazji do ich napisania,mimo to mam nadzieję że jakoś się uda pzdr Błachy ^^, 25 Grudnia 2017 Nie wypowiadaj się w swoim podaniu !!!
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 9 minut temu, MIFO napisał: Ban moim zdaniem nie słuszny,wyzywałem raz kolegę dla zabawy a on mnie,admin wszedł na świeżo na serwer i myślał że jest to obrażanie na poważnie. Ban słuszny, bo to że się obrażaliście po "koleżeńsku" nie zmienia faktu, że się obrażaliście Pssst. Nie wypowiadaj się w swoim podaniu, od tego jest edit. 3
Rekomendowane odpowiedzi