Gringo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nick podczas gry: ExxxxxNick admina: EkcidPowód bana: Na stronie banów nie ma wyraźnego powodu banaData zdarzenia: 20:00 17.12.2017Opis zdarzenia: Witam, zanim admin Ekcid napisze iż zostałem zbanowany 3krotnie, pragnę zaznaczyć że poprzednie bany, były w miare podstawne, tak ten jest absolutnie bezpodstawny. Wszedłem na serwer, zauważywszy sytuacje gdzie Inni użytkownicy kłocili się z Ekcidem, o bezpodstawne muty, napisałem do Ekcida, po niemiecku, Jak tam u ciebie leci, oraz że nigdy mnie nie zapomni. Po tych zdaniach dostałem bana permamentnego. Pozdrawiam 1
kocham koniki Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dziękujemy za uwagę. Podklejam SBANS. http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&advSearch=87.172.243.130&advType=ip Odwołanie nie zostaje uznane!!! Mam nadzieje, że już się nie spotkamy na Arenie. Koniki pozdrawiają
kocham koniki Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi