Trust Opublikowano 10 Grudnia 2017 Donator Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) REKRUTACJA DO G^1# OFERUJEMY : Bazę Skin grupowy Obecność na Crash'ach Obecność na resetach pojazdów. Dużą aktywność. Wymagamy : Znajomości mapy Aktywności Dystansu do siebie Mikrofon + słuchawki + ts3 Wiek 16+ ( są wyjątki ) Umiejętności prowadzenia i strzelania Wzór podania 1. Imię: 2. Nick na serwerze: 3. Wiek: 4. Ile masz godzin na serwerze: 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: 8. Składki na grupę: 9. Kierowca czy strzelec: 10. Napisz coś o sobie: 11. Ile grasz w MTA DayZ: 12. Jak często grasz na serwerze ( +/- w których godzinach ) : Skład Ekipy Lider - Trust Członek - Cyprian Członek - lurkin9 Członek - MagiK Członek - Szymonk Okres próbny - THC Edytowane 10 Grudnia 2017 przez tru ツ 1
[t]hc_< Opublikowano 10 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 1. Imię: Adrian 2. Nick na serwerze: THC 3. Wiek: 19 lat 4. Ile masz godzin na serwerze: Nowa edycja, na poprzedniej -/+ 170 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: .N3d^ 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: do kilku godzin dziennie, jeśli chodzi o resety / crashe będę aktywny. 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam 8. Składki na grupę: Jeśli zostanie uzasadnione na co przelana kwota będzie przeznaczona to tak. 9. Kierowca czy strzelec: Strzelec / pilot 10. Napisz coś o sobie: Jak już zostało wspomniane na imię mam Adrian, pochodzę z Wielkopolski konkretniej z Poznania, jestem osobą pozytywną i humorystyczną, mam dystans do siebie i do innych nie popadam w konflikty dobrze dogaduje się z graczmi na serwerze, lubię pomagać innym nie zależnie czy to pomoc realna czy wirtualna, 11. Ile grasz w MTA DayZ: na sieci 1.5 roku. 12. Jak często grasz na serwerze ( +/- w których godzinach ) : Na serwerze spędzałem dużo czasu najczęsciej w godzinach wieczornych oraz w nocy, jeśli jest z kim pograć przebywam też w godzinach południowych
[t]hc_< Opublikowano 10 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 @tru ツ grupa została oddana w ręce Rogala ze względu na wpłacone większej kwoty na rozbudowę grupy. doszliśmy do porozumienia oraz przed napisaniem podania skonsultowałem się z nim.
Trust Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Donator Opublikowano 10 Grudnia 2017 10 minut temu, #THC napisał: @tru ツ grupa została oddana w ręce Rogala ze względu na wpłacone większej kwoty na rozbudowę grupy. doszliśmy do porozumienia oraz przed napisaniem podania skonsultowałem się z nim. Okej, niech będzie, zostaniesz przyjęty na okres próbny, ts dostaniesz na pw. Póki co nikt nie siedzi od nas tam, bo fg jest off.
Ninjaaa3211 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2018 1. Imię: Patryk 2. Nick na serwerze: Ninjaaa3211 3. Wiek: 14 lat 4. Ile masz godzin na serwerze: Nowa edycja, na poprzedniej -/+ 25h 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: BT , NzR, 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: kilka godzin dziennie, jeśli chodzi o resety / crashe będę aktywny. 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam 8. Składki na grupę: zależy na co to będzie 9. Kierowca czy strzelec: Strzelec 10. Napisz coś o sobie: Jestem Patryk mam 14 lat moje zainteresowania do piłka nożna i granie w gry 11. Ile grasz w MTA DayZ: rok 12. Jak często grasz na serwerze ( +/- w których godzinach ) : Na serwerze spędzałem dużo czasu najczęsciej rano i wiczorem
Krystek Opublikowano 4 Lutego 2018 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi