Skocz do zawartości

[KOSZ] ● Rekrutacja WarriorS ●

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam

REKRUTACJA OTWARTA! ♛

Oto troche informacji o nas:

Grupa WarriorS towarzyszy fragujemy.com od zarania dziejów

W ekipie znajdują się ogarnięte, oraz dojrzałe osoby

Nie oznacza to, że nie przyjmujemy ludzi młodszych 

Przyjmujemy ludzi (albo kosmitów) w wieku powyżej 15 lat, lub po mutacji

Liczy się dojrzałość emocjonalna, oraz mentalny słownik ;)

Obecny skład ekipy

MentosToJa - Szef kuchni

Micho142 - Powraca do gry

Tajny - Rak

M!k0 - Upalanie malucha pod areą

4Fun - Hajs starych sie zgadza

Listonosz - Rowerzysta, kolarz

Dżony - Robi mi dobrze w nocy

Machin - nie wiem kto to lol xD

Snookie -  Sprząta w domu matki Teresy z katapulty

Yankess - Dupa, dupa, dupa i jeszcze raz dupa

Anx1ty - A w dupie mam te opisy

Wzór podania:

Nick:
W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony:
Będziesz dokładać się do składek:
Dlaczego W.R:
W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):
Co najmniej 5 zdań o sobie:

K.Project.full.1401522.jpg

Edytowane przez M!k0
  • Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry 

Nick: Listonosz

K/D Ratio na poprzedniej edycji: Coś koło 3,5 czy 4? Jakos tak było

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: NIEPLA, KK, Hg2 ogólnie to z tobą zawsze chyba xd

Będziesz dokładać się do składek: Moge

Dlaczego W.R: Znam większość osob w teamie, lubie grac z Michem 

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Jazda na rowerku, cos tam strzele z AR.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Krystian, aktualnie mieszkam w Hiszpanii. Lubie pojeździć na jednym kole na rowerze, jestem fanem Listonosza Pata. 

original.jpg

Edytowane przez Listonosz :)
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nick:  johnny

K/D Ratio na poprzedniej edycji:  Nie grałem na poprzedniej edycji

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Napisałem podanie do Insomni ale nikt nie podał mi ts'a, ani żadnego info więc nie będę z nimi grał.

Będziesz dokładać się do składek:  Zależy od sytuacji, gdy będę mógł to owszem.

Dlaczego W.R:  Oglądałem kilka filmów Mentos'a na Youtube'ie, podoba mi się klimat który u was panuje, mało spin, luźna gra, a ja właśnie takiej szukam.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  W sumie we wszystkim czuję się dobrze, ale najbardziej chyba strzelanie.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Jan mam na imię, mam 17 lat i mieszkam w okolicy Poznania. Chodzę do 2 klasy technikum, profil informatyk. Lubię grać w gry, interesuję się nimi. W San Andreas gram od ósmego roku życia, a na modzie DayZ od ponad 4 lat. Lubię drzeć mordę.

Pozdrawiam cieplutko

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@johnathan - Zostajesz przyjęty na okres próbny, twoje podanie nas zaintrygowało!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Yankess

K/D Ratio na poprzedniej edycji: około 1.7

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: WML, OSK, i inne mniejsze grupki :)

Będziesz dokładać się do składek: Zależy czy będę miał flotę

Dlaczego W.R: Słyszałem o was dużo dobrego dlatego chcę spróbować wstąpić w wasze szeregi.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):  Grając w GTA zawsze fascynowały mnie samoloty, kochałem się nimi bawić i myślę że  najlepiej sprawdzam się jako pilot. Nie brakuje mi umiejętności strzeleckich.

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imię Kacper. Mieszkam w Białymstoku. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Interesuje się  motoryzacją, sportem i sztukami walki, sam chodzę na treningi krav magi. W dayz gram około 4 lata, na serwerze jakieś pół roku, a i jebać sad. Pozdrawiam :)))

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Milusek - Twoje podanie nam się bardzo spodobało, Kamzo musi zostać nakarmiony zatem zapraszamy na TS3!

Opublikowano

Nick: Cannabis3k

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 2. Ile  niepamietam

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: .ds ST SITE Odszedlem od .ds ponieważ leader jest niespelna rozumu ST odszedlem bo sie nie dogadywalismy a SITE sie rozpadlo

Będziesz dokładać się do składek: tak

Dlaczego W.R: Kiedyśgrałem w starych w.r z gazowanym klixerem itp chcialbym jeszcze raz poczuc smak dobrej gry :D

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imie Adrian każdy mnie zna na serwerze jako "Gruby" Moje hobby to programowanie oraz granie w komputer oczywiscie. Chciałbym do was dolaczyc poniewaz nie mam ekipy a chciałbym pograc na nowej edycji serwera także prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania pozdrawiam :D.

Opublikowano
W dniu 9.12.2017 o 19:53, M!k0 napisał:

Nick: KeFso

K/D Ratio na poprzedniej edycji:1.1

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: z Ds odeszłem ponieważ denęrwowali.BB odeszłem bo nie grali.i jeszcze jakieś tam grupki

Będziesz dokładać się do składek:Tak ale zależy czy będę w tym momencie 

Dlaczego W.R:Chciał bym dołączyć ponieważ jesteście ogarniętą i słyszałem o was bardzo dobrych pozytywnych rzeczy.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.):we wysztkim

Co najmniej 5 zdań o sobie:Mam na imię Hubert mam 15 lat pochodzę z województwa świętokrzyskiege.Moje hobby to granie na komputerze również jak i granie w piłkę.Lubię grać w mta dayz jak i również w metina 2 i lubię oglądać mentosa :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@KeFso - Zostajesz odrzucony!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Cannabis3k - Na chwilę obecną zostajesz odrzucony, lecz kiedy tylko będziemy potrzebować kogoś do gry to napiszemy do Ciebie!

Opublikowano

Nick: K4P.

K/D Ratio na poprzedniej edycji: około 1.8

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Grałem kiedyś w NzR,sam opuściłem grupę ,ponieważ przestałem grać w dayz .

Będziesz dokładać się do składek: Gdyby było bardzo ważne opłacenie czegoś to bym mógł opłacić.

Dlaczego W.R: Ponieważ ogarniacie tę grę bardzo dobrze ,potraficie dać info i są o was bardzo dobre opinie.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Najlepiej czuję się w lataniu.

Co najmniej 5 zdań o sobie:Mam na imię Mateusz ,jestem z województwa Pomorskiego ,lubię poznawać nowe osoby ,jeżeli zrobię coś źle  to staram się to naprawić ,dodam jeszcze,że znam całą mapę gta.

• Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)

Rezygnuje

Edytowane przez Maniak
Opublikowano (edytowane)

Rezygnacja

Edytowane przez DuDSoN
  • Śmiech 1
Opublikowano

Nick: -~>Russian^.

K/D Ratio na poprzedniej edycji: Utrzymywało się powyżej 3.0.

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Nie grałem w żadnej ekipie ponieważ nie było żadnej na poziomie.

Będziesz dokładać się do składek: Tak.

Dlaczego W.R: Ponieważ grupa utrzymuje poziom.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Strzelanie

Co najmniej 5 zdań o sobie:  Moje imię to Szymon, w grudniu skończyłem 15 lat, zamieszkuję niewielkie miasto w okolicach Szczecina, chodzę do trzeciej klasy gimnazjum. Moją największą pasją jest motoryzacja, interesuje się również grafiką, sportem, czasem powędkuję lub poćwiczę na siłowni. Lubię również słuchać różnego gatunku muzycznego czy obejrzeć dobry film. Niektórzy twierdzą, że mam ogromny dystans do siebie, jestem odpowiedzialną, pozytywną. Mam poczucie humoru, wiem kiedy zażartować oraz kiedy zachować powagę.

• Zmieszanie 1
Opublikowano (edytowane)

Nick: Jerycho^

K/D Ratio na poprzedniej edycji: 3.81

W jakich ekipach grałeś i dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony: Niepla (odszedłem) , GN (grupa rozpadła się) , W.R (yyy nie pamiętam xd) , sad (lotka za grę w NiceOne) , jeszcze parę było, ale nie pamiętam, .KK^

Będziesz dokładać się do składek: tak

Dlaczego WR: bo dobra grupa a na fragu nie ma takich więcej.

W czym czujesz się najlepszym (strzelanie, kierowanie, latanie etc.): Jestem kierowcą

Co najmniej 5 zdań o sobie: Mam na imie Kuba . Interesuje się piłką nożną. Chodzę do technikum. Lubię grać w MTA i na tacticach. Kamzo to mój kolegą ?

Edytowane przez Jerychooo
  • Ustrzel fraga! (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności