Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Mój problem wygląda tak, że przy końcu ładowania mapy robi mi się czarny ekran i muszę wyłączać Cs'a przez menadżera. Często przy tym wywala też błąd Cs go exe przestał działać. Cs'a mam od dzisiaj i przy pierwszej próbie wejścia do gry pojawił mi się czarny ekran. Przez 4h szukałem poradników w necie wiem, że jest tego masa jednak nic mi nie pomogło i tak naprawdę jeszcze ani razu na nowym Cs nie zagrałem. Tak jak pisałem próbowałem już wielu rzeczy większą część z nich wymieniłem na dole. Grałem już na tym komputerze w Cs'a jakieś pół roku temu i też miałem ten sam problem, ale kompletnie nie pamiętam jak go naprawiłem. Może macie jakieś pomysły. Proszę o pomoc. To czynności które już wykonałem w próbie naprawienia Cs:go. Dodam jeszcze, że o kilku rzeczach których wykonałem zapomniałem. -Spójność plików gry - Zmienianie ustawień w config jak i userdata - Zgodność z Windows XP - Uruchamianie jako administrator - Zmienianie rozdzielczości ekranu - Aktualizowanie sterowników do karty graficznej - Wyłączenie renderowania wielordzeniowego -
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 1. Otwórz bibliotekę steam 2. Kliknij PPM na CSGO 3. Wybierz "Właściwości" 4. Wybierz "Opcje uruchamiania" 5. Wpisz "-autoconfig" 6. Odpal CSGO i daj znać czy pomogło
Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 7 godzin temu, Dżordż Jabłonka napisał: 1. Otwórz bibliotekę steam 2. Kliknij PPM na CSGO 3. Wybierz "Właściwości" 4. Wybierz "Opcje uruchamiania" 5. Wpisz "-autoconfig" 6. Odpal CSGO i daj znać czy pomogło Teraz wywala mi błąd cs go exe przestał działać w połowie ładowania mapy
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Uruchom CSGO i wpisz w konsoli "cl_disablehtmlmotd 1". Następnie spróbuj wejść na serwer i daj znać czy pomogło 1
Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 36 minut temu, Dżordż Jabłonka napisał: Uruchom CSGO i wpisz w konsoli "cl_disablehtmlmotd 1". Następnie spróbuj wejść na serwer i daj znać czy pomogło Serwery działają, ale jak chce zagrać przykładowo z botami to wyświetla się ten sam problem czyli csgo exe przestał działać.
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Tage napisał: Serwery działają, ale jak chce zagrać przykładowo z botami to wyświetla się ten sam problem czyli csgo exe przestał działać. Sprawdź spójność plików lokalnych CSGO
Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 47 minut temu, Dżordż Jabłonka napisał: Sprawdź spójność plików lokalnych CSGO Tak jak pisałem w temacie spójność plików sprawdzałem i to nie raz. Niestety to nie pomaga
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 To jedyne co pozostaje to reinstall Skoro nie możesz grać z botami, ale możesz grać na serwerze, to pewnie jakieś pliki botów masz uszkodzone (ale pewności nie mam). Usuń CS:GO całkowicie (po deinstalacji usuń również pozostałości w folderach) i zainstaluj na nowo.
Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 55 minut temu, Dżordż Jabłonka napisał: To jedyne co pozostaje to reinstall Skoro nie możesz grać z botami, ale możesz grać na serwerze, to pewnie jakieś pliki botów masz uszkodzone (ale pewności nie mam). Usuń CS:GO całkowicie (po deinstalacji usuń również pozostałości w folderach) i zainstaluj na nowo. Jaki sens ma reinstall jeśli Cs'a instalowałem przedwczoraj. Dodam, że serwery 1vs1 mi działają, a przy ładowaniu mapy na serwerach ffa wywala mi czarny ekran.
Tage Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Świetnie, znowu nie mogę wejść do gry nawet na serwer nawet po wpisaniu Twojej komendy którą podałeś wyżej. Pograłem kawałek i problem wrócił.
Tage Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Tage napisał: Świetnie, znowu nie mogę wejść do gry nawet na serwer nawet po wpisaniu Twojej komendy którą podałeś wyżej. Pograłem kawałek i problem wrócił. Dzisiaj rano sprawdziłem spójność plików gry. I mogłem wejść na serwer typu arena po wpisaniu komendy. Po wyłączeniu cs'a i ponownym wejściu do gry areny znów nie działają. Inny serwery oczywiście też. Chwile podziała i potem problem wraca. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Tage
Tage Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Z tego co zauważyłem to działają mi tylko niektóre mapy z serwerów 1v1 z komendą czy bez jej wpisania nie ma różnicy. Po prostu tylko parę map mi działa przykładowo am_nuke2_64 mi działa, a am_water_64 już nie.
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Co Ci wyrzuca w konsoli podczas próby dołączenia do serwera z taką mapą? Jak nie możesz sprawdzić w konsoli to w folderze, gdzie masz zainstalowane CSGO powinien znajdować się folder "logs". Tam sprawdź logi, wklej je na pastebin/github czy cokolwiek i daj link.
Tage Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 24 minuty temu, Dżordż Jabłonka napisał: Co Ci wyrzuca w konsoli podczas próby dołączenia do serwera z taką mapą? Jak nie możesz sprawdzić w konsoli to w folderze, gdzie masz zainstalowane CSGO powinien znajdować się folder "logs". Tam sprawdź logi, wklej je na pastebin/github czy cokolwiek i daj link. Chodzi Ci o te pliki https://imgur.com/a/OBeRR Nie moge znaleźć folderu logs. Albo wytłumacz po kolei gdzie on się znajduje
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Może być i to. Wrzuć to w jakiś *.zip lub *.rar, zrób upload do posta i podeślij. Chcę zobaczyć co tam jest.
Tage Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Spoiler Tak to ma być? (failed)csgo_20171207_193746_1_x0043DD98.zip
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Tak Jak będę miał chwilę to ogarnę. Ty w między czasie usuń Steam razem ze wszystkimi plikami gier (upewnij się, że całkowicie usunąłeś pliki CS:GO) i zainstaluj ponownie wszystko. Trochę to pracochłonne, ale spróbuj.
Tage Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 23 minuty temu, Dżordż Jabłonka napisał: Tak Jak będę miał chwilę to ogarnę. Ty w między czasie usuń Steam razem ze wszystkimi plikami gier (upewnij się, że całkowicie usunąłeś pliki CS:GO) i zainstaluj ponownie wszystko. Trochę to pracochłonne, ale spróbuj. Dobra pobieram na nowo.
Rekomendowane odpowiedzi