zsLL_| Respect ! Opublikowano 3 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannym Nick jakiego używasz: zsLL_| Respect !Wiek: 25 latStaż gry Counter-Strike: 10 latStaż gry na serwerze: 1 rokCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK " Miałem kiedyś już przyjemność być adminem " Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK " Jak najbardziej "Godziny w jakich grasz: Rano 9-11 / Popołudniu 13-15 / Wieczorami 19-21Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: - Chciałby pomóc w rozwijaniu się serwera w dobrej wierze ... - Wzmocnić ład i porządek który jest kluczowym argumentem dla mnie ! - Gram dość często jest to jedyny serwer gdzie można pograć naprawdę na wysokim poziomie z porządnymi ludźmi Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:15898072
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi