|ADIX| Opublikowano 12 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 • Nick w grze: adrianoGG • Wiek: 10 • Coś o sobie: [ Najlepiej w kilka zdań ] Mam 10 lat lubie piłke nożną w mta gram dobrze. • Jak dobrze [ 1 --> 10 ] : • Prowadzisz pojazd lądowy: 9 • Prowadzisz pojazd powietrzny: 8 • Znasz mapę: 9 • Strzelasz: 10 • Twoje aktualne KD Ratio: 1.55 • Staż gry na DayZ: 4 lata • Staż gry na serwerze: 55h • Dlaczego wybrałeś ManInBlack ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ drużyna F^ mnie nieprzyjeła i pomyślalem że do was spróbuje dojśc • Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ?: [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ nie chce mi sie grać samemu • W jakich grupach byleś ?: KT F^ • Ile czasu mógłbyś poświęcić na grę (dziennie) ?: 4.5h • Można na ciebie liczyć w sprawie składek ?: zależy czy mam hajs
Krystek Opublikowano 12 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 12 Listopada 2017 Podań nie składamy osobno. Czytaj że zrozumieniem. Ten dział służy dla gangów/grup. Jeżeli chcesz złożyć podanie do jakiejś grupy, napisz w jakiejś według ich wzoru. Pozdrawiam
Krystek Opublikowano 12 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 12 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi