Backwardd Opublikowano 12 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Rekrutacja Do Radioactive (RcV) Otwarta! | Co Oferujemy? | Dużą Bazę Na Zawsze Miłą Atmosferę Ogarniętych Graczy Własny Ts3 ( Wkrótce Discord ) Ogarniętego Lidera i V-Lidera | Czego Wymagamy? | Działającego Mikrofonu Co najmniej 13 lat Aktywność | Wzór Na Podanie | Imię: Wiek: Staż na serwerze: Krótko siebie opisz: Ile czasu dziennie możesz poświęcić na grę: Czy posiadasz sprawny mikrofon: TAK/NIE Czy posiadasz Discorda/Tsa: TAK/NIE Czy byłbyś w stanie złożyć się na ewentualne składki: TAK/NIE Co robisz gdy giniesz z itemami: Jakie posiadasz KD: Oceń siebie jak dobrze strzelasz w skali 1/10: Oceń siebie jako pilot helikoptera w skali 1/10: Oceń siebie jako pilot samolotu w skali 1/10: Oceń siebie jako kierowca auta w skali 1/10: Oceń siebie jako strzelec na aucie w skali 1/10: Oceń siebie jako strzelec na samolocie w skali 1/10: 1
redsgang123 Opublikowano 12 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2017 Imie : Kuba Wiek : 12,5 Staż : 3 miesiace Opis : Blondyn,lubie ubierac sie w dresy, zielone oczy, wysoki czas : od 1h do 3h mikro : Tak Discord,Ts - Tak Skladki : Nie wiem gdy gine z itami : Troche sie denerwuje kd : 0,16 strzelanie : 7/10 pilot heli : 6/10 pilot samolotu : 7/10 kierowca auta : 8/10 strzelec na aucie : 5/10 strzelec na samolocie : 4/10 Mam wielką nadzieje, że mnie przyjmiecie! Nick na serwerze : Vicek
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi