Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja to tylko tu zostawię.... 1
ryboskoczek123 Opublikowano 4 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Jest mi serio wstyd za to, ile razy mam powtarzać lol. Rozmawialem juz z nestym o tym na tsie. Daj spokój... 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Jest coś takiego jak odpowiedzialność za swoje czyny. Co nam po tym że jest Ci wstyd etc., skoro po unbanie MOŻE odwalisz jeszcze większą manianę.
ryboskoczek123 Opublikowano 4 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2017 Wiem, że po takim czymś już mi nie mozna zaufać na słowo. Co ja moge tutaj powiedziec? w sumie to nic. Po prostu gwarantuje, ze moje zachowanie jak i podejscie do serwera sie zmieniło, i nic juz wiecej takiego sie nie powtórzy. Również zdaje sobie sprawę, że nie moge już zrobić nic głupiego, bo to bedzie ostatnia rzeczą jaką zrobie na tym serwerze. 1
Rekomendowane odpowiedzi