Sajmon Opublikowano 6 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 6 Października 2012 Nick jakiego używasz:Sajmon Podaj swój wiek: 20 Staż gry Counter-Strike: 5 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek posiadałeś admina?: Tak. Opisz doświadczenie będąc adminem na innym serwerze: Byłem dość dobrym adminem . Nie tylko banować umiem, kickować, slapować umiem. Po prostu jestem świetny na tej posadzie. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1.Jest dużo cziterów . 2.Nie ma adma. 3.Chce by nikt nie czitował i by na serwerze panowała kultura. Oświadczam, że posiadam STEAM. Jego ID - Miałem steam ale mi się zjeba...... bo brat połamał płytke.Jestem Non-Steam .Ale hasło jak cos to na gg 43962584.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 6 Października 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2012 Panowie , żarty na bok. Odrzucone. http://www.gametracker.com/player/Sajmon/31.186.83.177:27401/ + Brak STEAM + Liczba postów: 2 Zamykam. ( Tutaj powinienem jeszcze ostrzeżenie nałożyć ale będę wyrozumiały i porostu zignoruje temat. )
Rekomendowane odpowiedzi