Jerychoo Opublikowano 31 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Witam, wraz z liderem grupy postanowiliśmy otworzyć rekrutacje. Więcej informacji macie na dole.Stan Rekrutacji : [ON]Co możemy zaoferować? ♦ Bazę Premium na zawsze i bazę dużą czasową. ♦ Skin Grupowy na zawsze. ♦ Dużą aktywność. ♦ Miłą atmosferę. ♦ Kulturę osobistą. ♦ Brak spin w grupie. Co oczekujemy od was? ♦ Wiek +15 ♦ Komunikator głosowy TeamSpeak 3. ♦ Sprawny mikrofon. ♦ Kulturę osobistą. ♦ Aktywność na różnych wydarzeniach min. reset aut, eventy. ♦ Akceptowanie sojuszy (Aktualnie grupa ML^).Wzór : Wiek : Nick : Login : Imię : Twoje Aktualne KDR : Znajomość Mapy (1/10) : Umiejętność Latania (1/10) : Umiejętności strzeleckie (1/10) : Coś o sobie : Twoja ostatnia grupa? : Dlaczego akurat my? : Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Skład EKIPY: Bicek (lider) Jerycho (sublider) Rakcher VetraX Felian RyAn Truth Puf rad0m M4KIT4 Nelson GzZ Kartoniasty Lepro Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Jerychooo 1 1
DuDSoN Opublikowano 31 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) ♦ Wiek : 15 ♦ Nick : DuDSoN ♦ Login : DuDSoNPL ♦ Imię : Igor ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : Około 1.20 ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9 ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 6-7 ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 7 ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8 ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Jestem Igor, mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Interesuje się koszykówką oraz jazdą na rowerze. ♦ Twoja ostatnia grupa? : BB ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Jestem osobą spokojną jak i pomocną, myślę, że mogę wnieśc do waszej drużyny miłą atmosfere. Ogarniam fizykę gry, znam mapę praktycznie na pamięć a to może się nie kiedy przydać. ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Tak Edytowane 31 Października 2017 przez DuDSoN
新insuxyy. Opublikowano 31 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2017 @DuDSoN Odrzucam ;'
Czest3r Opublikowano 1 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2017 ♦ Wiek : 17 ♦ Nick : Czest3r ♦ Login : Szwagier ♦ Imię : Patryk ♦ Twoje Aktualne KDR : 1.60 ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10 ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 4 ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 10 ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 10 ♦ Coś o sobie : Mam na imię Patryk. Jestem osobą z reguły opanowaną mam dobre poczucie humoru. Jestem pomocny i przyjacielski. Nie wiem co więcej mogę o sobie napisać. ♦ Twoja ostatnia grupa? :K.T ♦ Dlaczego akurat my? : Szukam grupy aktywnej opanowanej emocjonalnej nie wyzywającej się na wzajem. Aktywnej na różnego rodzaju wydarzeniach np: reset pojazdów lub jakieś eventy. ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Tak. Choć czasami nie będę miał jak. 1
suicide Opublikowano 1 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) wsex Edytowane 3 Grudnia 2017 przez suicide
Jerychoo Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Rekrutacja zamknięta ^wszystkie podania odrzucone Edytowane 4 Listopada 2017 przez Jerychooo 1
新insuxyy. Opublikowano 11 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2017 przez rakcherxrd*
新insuxyy. Opublikowano 11 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2017 przez rakcherxrd*
Jerychoo Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Otwieram rekrutację ZAPRASZAM DO PISANIA PODAŃ!!!
|ADIX| Opublikowano 8 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiek : 11 Nick : KresHiee Login : adrianoGG Imię : Adrian Twoje Aktualne KDR : 1.64 Znajomość Mapy (1/10) : 10 Umiejętność Latania (1/10) : 8 Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9 Coś o sobie : jestem miłą osobą nie jestem toksyczny lubie grać w piłke nożną Twoja ostatnia grupa? : MW Dlaczego akurat my? : ponieważ szukam ekipy która sie sprawdzi Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : jasne
新insuxyy. Opublikowano 8 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 @|ADIX| Odrzucam [ Co oczekujemy od was? ♦ Wiek +15]
Enigmaa Opublikowano 8 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Wiek : 18 Nick : Enigmaa Login : call_me_spoczko Imię : Paweł Twoje Aktualne KDR : brak Znajomość Mapy (1/10) : 10/10 Umiejętność Latania (1/10) : 10/10 Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8/10 Coś o sobie : Twoja ostatnia grupa? : bandits Dlaczego akurat my? : Szukam wraz z @iMix3r aktywnej ekipy nie spinającej się o byle co, zostaliśmy sami a w 2 jest mały sens grania. Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : tak Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Enigmaa
iMix3r Opublikowano 8 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiek : 17 Nick : iMix3r Login : iMix3r Imię : Łukasz Twoje Aktualne KDR : Nie posiadam owego, nie grałem na poprzedniej edycji. Znajomość Mapy (1/10) : 7 Umiejętność Latania (1/10) : 8 Umiejętności strzeleckie (1/10) : 7 Coś o sobie : Technik Informatyk 2kl. Na grę mogę poświęcić do max 5h dziennie.Nie jestem toksyczny ale czasem może się zdarzyć że zacznę rzucać słowami... Twoja ostatnia grupa? : Grałem wspólnie ze znajomymi na innych serwerach DayZ mieliśmy różne nazwy które wybieraliśmy losowo. Dlaczego akurat my? : Szukam wraz z @Enigmaa aktywnej ekipy nie spinającej się o byle co, zostaliśmy sami a w 2 jest mały sens grania. Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? : Tak
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi