'Joker.^^ Opublikowano 31 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2017 Nick:'Joker.^^Wiek:17 latStaż gry Counter-Strike:6 lat z przerwamiJakim chciałbyś być sędzią: ocenianie demek / ocenianie screenów / ocenianie demek i screenówJaką grą chciałbyś się zająć: cs 1.6 / cs:go / cs 1.6 i cs:goIle czasu poświęcasz aktywności na forum:Jestem Nowy ale będę na Forum od 15 do 20W jakiej porze można Ciebie spotkać na forum:7-20Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:NieDoświadczenie na podobnym stanowisku (dośw. w ocenianiu):Pełniłem już funkcje na innym ForumInne informacje o sobie, uwagi:Jestem Robert mam 17 lat pochodze z Krakowa lubię grać w cs'a i Piłkę Nożną
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 1 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2017 Ech rejestracja w Poniedziałek do tego zero aktywności w jakim kolwiek dziale, na początku tylko jedna gra jest możliwa a nie 2 i kolejna ostatnia to to podanie jakoś mnie nie przekonuje. Zapraszam za jakiś czas. Odrzucam Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 1 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi