Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 19 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 widocznie gramy o różnych porach ja dziennie jestem wczoraj od rano do 15-16 non stop i wieczorami od 19 PS. z adminów Ciebie też nie kojarzę jesteśmy kwita
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Paciu, Kicaj. dziękuję za pozytyw Edit: Jak już wspomniałem u góry, wystarczą mi mocno ograniczone uprawnienia. Nie zależy mi na pełnych, gdyż i tak większość zdarzeń będę zamieszał na forum - do dalszej oceny oraz ew. przedłużania przez was banów pozdrawiam, Edytowane 19 Października 2017 przez Pan Psychoza
Zasłużony Fragowicz Pan Psychoza Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 podziękował
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 19 Października 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 @Pan Psychoza nie odpowiadaj na każdą wypowiedź , bo niepotrzebnie jeszcze możesz dostać ostrzeżenie od moderatora lub innej osoby funkcyjnej. Czekaj cierpliwie na dalsze wypowiedzi i tą najważniejsza , opiekuna 1
Rekomendowane odpowiedzi