Skocz do zawartości

[KOSZ] RekruTacja Do ProKozaki (ON) ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rekrutacja Do Pro Kozaki .ON. Wymagamy lat +13 .Dobre Poczucie Humoru KD 50.00 . Mieć Mutacje. .td. Przegrane ponad może być 15:40 tak może być . Postadamy Sierdnia baza ogrodzenie. pomieszczenie na itemy. baza na zawsze. . Ile możesz z nami przegrać? Strzelanie 0/10 Prowadzenie 0/13 kierowca helek 0/15 I to na tyle ..Pozdrawiamy Ekipa PK ProKozaki ....                                          Zapraszam do składania podań :) <heyo><aplauz>:*<happy><heyo> P.s @DomiN^.^ i teraz będzie odpowiadać na rekrutację. 

Edytowane przez Mlodyy;)
  • Śmiech 2
  • Szok 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎12 o 19:55, Melluś napisał:

Eldo.

Jestem Mello

Mam 14 lat

Nawalam na FG od około 2 lat

Moje KD to około 1.10

{Notatka }{Dodana }{przez}{Mlodyy;)}Mellus masz ts skype czy cos takiego?

Edytowane przez Mlodyy;)
  • Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎09 o 18:14, DomiN^.^ napisał:

Elo :) mam lat 15 Dobrze strzelam jako strzelc mam skype i ts ..  mam przegrane na serwie 15:50 Pozdrawiam bialyymis.... :D 

2017_10_14...{Notatka}{Dodana}{Przez}{Mlodyy;)}niestety ale obrzerwowalem twoje zachowanie i nie jest za dobre ,...odzuczamy.. jak się poprawisz w zachowaniu może cie wpuzcimy....................Pozdrawiam.

Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎09 o 18:17, Mlodyy;) napisał:

@DomiN^.^ przyjénto na okres próbny :) wejdź na serwer i się zglos na PW....

Domin jedno pytanie czy jesteś po mutacji?

Przykro mi odrzucam...

Edytowane przez Mlodyy;)
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Witam mam 16 lat . Dobrze strzelam ,nawyki z csa i wgl ;p .Posiadam Skype i ts  ..Gram na serwerze jakiś tydzien i jestem w stanie grać 4-6 godzin w tygodniu ,a w weekendy 4-8  Pozdrawiam .

Piszę to podanie ,ponieważ bardzo często znajduje z moim kolegą poxem (,który również napisze później podanie) dobre eq i zazwyczaj giniemy przez atak gangu ;p 

Pozdrawiam haq

Nick: HaQAdamek

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
20 godzin temu, HaQAdamek napisał:

Witam mam 16 lat . Dobrze strzelam ,nawyki z csa i wgl ;p .Posiadam Skype i ts  ..Gram na serwerze jakiś tydzien i jestem w stanie grać 4-6 godzin w tygodniu ,a w weekendy 4-8  Pozdrawiam .

Piszę to podanie ,ponieważ bardzo często znajduje z moim kolegą poxem (,który również napisze później podanie) dobre eq i zazwyczaj giniemy przez atak gangu ;p 

Pozdrawiam haq

Nick: HaQAdamek

No siemanko No jako gracz grupy jestem na TAK.......

Czekaj na oDPOWIEDZ od mlodyy... @Mlodyy;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
2 godziny temu, RadeKK napisał:

No siemanko No jako gracz grupy jestem na TAK.......

Czekaj na oDPOWIEDZ od mlodyy... @Mlodyy;)

ok odpowiem..

Notatka dostala dodana przez..Mlodyy;) .............................Adamek ile KD na serwie i przegranych?

Opublikowano

<siema>Siema jestem Kuba mam 13 3/4 lat lubie grac na komputeze<lol> calymi dnami nawet do 4godzin dziennie. Mam ts3 jak i skype bo pisaliscie ze jest potrzebne. No co by wam tu jeszcze powiedziec?? mam mutacje lubie dziewczyny nie chlopcow bo cycki sa fajne i cool:*. Dla mnie liczy sie tylo seks i jedzenie i picie:*. Pytacie sie dlaczego chce do was dolaczyc?<lol> Bo zawsze chcialem byc w fajnym i zabawnym teamie jak wy zeby z wami milo spedzic czas i sie posmiac. Mam  nadzieje ze szybko rozpatrzycie moje podanie bo chce grac z druzyna jak cos to moge ogarnac kolege tez ma 13lat i umie grac ja mam KDR 0.95 a kolega 4.75 :*dajcie szybko odpowiedz. POZDRO @Mlodyy;) @RadeKK @HaQAdamek @DoM1naToR ;*;*;*;*;* :D 

P.S. Cale rzycie z wariatami;))

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎19 o 13:31, RadeKK napisał:

Siema to ja Radek mam lat 12 strzelam 10/6 kd 65/ mam mutacje ;) mam ts skype przegrane 6:00 POZDRO @Mlodyy;)

Pokaż ukrytą zawartość

@RadeKK .pszyjenty witam w Pro Kozakach ;)

Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎19 o 14:35, Kappa123 napisał:

<siema>Siema jestem Kuba mam 13 3/4 lat lubie grac na komputeze<lol> calymi dnami nawet do 4godzin dziennie. Mam ts3 jak i skype bo pisaliscie ze jest potrzebne. No co by wam tu jeszcze powiedziec?? mam mutacje lubie dziewczyny nie chlopcow bo cycki sa fajne i cool:*. Dla mnie liczy sie tylo seks i jedzenie i picie:*. Pytacie sie dlaczego chce do was dolaczyc?<lol> Bo zawsze chcialem byc w fajnym i zabawnym teamie jak wy zeby z wami milo spedzic czas i sie posmiac. Mam  nadzieje ze szybko rozpatrzycie moje podanie bo chce grac z druzyna jak cos to moge ogarnac kolege tez ma 13lat i umie grac ja mam KDR 0.95 a kolega 4.75 :*dajcie szybko odpowiedz. POZDRO @Mlodyy;) @RadeKK @HaQAdamek @DoM1naToR ;*;*;*;*;* :D 

P.S. Cale rzycie z wariatami;))

pszyjenty na okres próbny na serwerze zglos się na PW Do PK*KomiSZASZ i cie może przyjbne musze obejszec twoje zachowanie a ts TS3.FRAGUJEMY.COM pOZDRO radzio ty tak samo ...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rekrutacja Do Pro Kozaków zawieszona! .OFF.na kilka dni Odpada rekrutacja przykro mi bardzo...

a kappa i radek niech się zglosam na serwer .Wearing!

• Szok 1
Opublikowano

Rekrutacja Do Nas .ON!! Zapraszam znów do składania podan o Rekrutacje . A wy Sprawie Kappa Nie zglosil się na SERWER.ODszucam .A Radek Już w grupie wiTa wczoraj Dodalismy Go Do Grupy. To witamy W GRUPIE RADEKK a i zapraszamy to składania podan.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

ELO!!!

Jestem Mello

Mam 14 lat za 2tyg 15

Moje umiejętności:

Strzelec 9/10

Kierowca 6/10

pilot 6.5/10

KD to około 1.10 ciągle się zmienia

Gram w Mta Dayz 4 lata

Na FG gram około 1,5 roku

• Śmiech 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności