Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2017 Witam Z dniem dzisiejszym zostaje otwarta rekrutacja do grupy Dwuatomowa Cząsteczka Rtęci, czyli kochane Hg2. Krótko i bez ogródek, co możemy zaoferować? - Baza na stałe! - Itemy! - Doświadczeni gracze! - Dobra muzyka! - Atmosfera jak w kantynie! - Nowe, ciekawe i udane znajomości! Kto jest obecnie w ekipie?: - M!k0 - Tajny - BudWild - Buczu - Micho142 Czego wymagamy? - Stażu na modzie i serwerze - Minimum 13 lat bądź mutacja - Inteligencja i dystans do siebie - nie przeciętne umiejętności strzelania, kierowania pojazdem lądowym i powietrznym Wzór: Nick: Wiek: Staż na "fragu": Dlaczego akurat my?: W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: Staż na modzie DayZ: Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Zapraszamy do składania podań! 1 1 1
Melluś Opublikowano 7 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Cofam Edytowane 7 Października 2017 przez Melluś
Kompisowy Opublikowano 7 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 Nick: Kompisowy Wiek: 14 Staż na "fragu": prawie 2 lata Dlaczego akurat my?: Jesteście nową ekipą, oraz potrzebuje do dołączenia do takiej a nie żeby było np tak ze przychodze i nic nie robie. Widać ze w tej grupie jest poziom i dyscyplina W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: ABRAKADABRA Staż na modzie DayZ: 2lata Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Oczekuje kultury osobistej, niezłej beki, nieprzynudzanie, aktywności. Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Zacznę od poziomu gry Strzelanie w moim przypadku słabiej idzie niż prowadzenie pojazdami, około 7/10 W jeżdżeniu pojazdem bardzo dobrze mi idzie 9.5/10 A w lataniu też spoko 8.5/10 Teraz trochę o sobie, Mam na imię Bartłomiej mam 14 lat, chodzę do 2 gim z profilem matma inf. Interesuje się motoryzacja e-sportem i programistką.
BidWild Opublikowano 7 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 @Melluś odrzucam @Kompisowy ABR nie przyjmujemy
Rekovv Opublikowano 7 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2017 Nick: Rekovv Wiek: 19 Staż na "fragu": kilka misięcy Dlaczego akurat my?: Szukam aktywnej grupy bo z kim bym nie grał to po paru dniach pustki na serwerze. 14 godzin temu, M!k0 napisał: - Atmosfera jak w kantynie! W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: 1337 Staż na modzie DayZ: od wersji 1.3 (nie wiem ile to czasu) Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Mam nadzieje że z ami długo pogram w dobrej atmosferze. Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Jestem osobą która raczej woli grać na spokojnie niż się spieszyć. Rzadko poruszam się pojazdami gdyż wole biegać pieszo. Znam mapę lepiej niż własny pokój Nie lubię dostawać czegoś za darmo. Często mam ciekawe pomysły, lubię grać zespołowo. Poza tym lubię poznawać nowych ludzi.
BidWild Opublikowano 7 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) @Rekovv Przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie do na pw na forum @Rekovv Po krótkiej rozmowie i naradzie grupy zostaje on odrzucony Edytowane 7 Października 2017 przez BidWild
FraGGeR Opublikowano 9 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2017 Nick: FraGGeRWiek: Prawie 18 lat.Staż na "fragu": Prawie 2 lata.Dlaczego akurat my?: Jest wiele powodów dlaczego wybrałem akurat was, ale wymienię kilka z nich ; Jesteście ogarnięta grupa, pamietam was za czasów starego Fraga, jedyna grupa z która można było rywalizować. Posiadacie doświadczoną ekipe, a tego właśnie szukam. Potraficie grać na poziomie co mnie Cieszy, gadałem kiedyś z wami na ts3 i wyglądaliście na naprawdę porządną grupe.W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: Ekip było sporo, ale moja ostatnia to MIB, dołączyłem do nich niedawno, ale jest słaba aktywność.Staż na modzie DayZ: Na modzie gram już długi czas, na serwie mam przegrane prawie 300h, a tak ogólnie to w DayZ gram już z 2 lata.Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Oczekiwań mam wiele, ale najbardziej oczekuję współpracy i aktywności. Lubie też jak gracze z ekipy potrafią sie strzelać i nie łapią RAGE po nieudanej akcji.Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Nazywam się Darek i mam prawie 18 lat. Moje zainteresowania to informatyka oraz technika. Jestem raczej "dziennym" graczem. Mam sporo doświadczenie z serwerem. Moje KDR zawsze jest na +. Jestem sympatyczny i miły, lubię nawiązywać nowe znajomości i nie lubię być wyśmiewany. Jestem dość aktyną osobą w życiu prywatnym jak i w grze. Lubie czasami napić się zimnego piwka i się wyluzować ^^. Nie wyzywam innych. 1
Amayer Opublikowano 10 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Października 2017 Nick: Amayer Wiek: 20 Staż na "fragu": Pół roku z przerwami. Dlaczego akurat my?: Jesteście jedną z aktywniejszych grup obecnie grających na serwerze. Przynajmniej co wejdę to są od was minimum ze 2 osoby. Pisałem podanie do "ST", lecz zrezygnowałem ponieważ po ponad dniu nie otrzymałem żadnej odpowiedzi i to mnie zniechęciło. Nie zauważyłem, aby ktoś z waszej ekipy obrażał czy wprowadzał niemiłą atmosferę na serwerze. W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: Żadnej. Staż na modzie DayZ: Również pół roku. Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: J/w wspomniałem aktywności. To jest chyba najbardziej pożądana przeze mnie cecha każdej grupy. Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Mam na imię Konrad, studiuję stacjonarnie we Wrocławiu już 2 rok. Od 2009 roku pogrywam w Multiplayer San Andreas z przerwami - w większości był to SA:MP, jednak pół roku temu przekonałem się nieco bardziej do MTA. Na fragu grałem od kwietnia tego roku pod tym samym nickiem (w wakacje nie grałem, ponieważ byłem w Niemczech przez 2 miesiące). Do wakacji moje KDR wynosiło jakieś 1.35 przy ok 250 zabójstwach, na nowym koncie jest ono niestety ujemne ze względu "utratę formy", lecz pracuję nad tym. Mam nadzieję, że dacie szansę i sami się przekonacie - Pozdrawiam
Teh Opublikowano 11 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Października 2017 Nick: Stary Nick Teh, Obecny 3wcia Wiek: 16 Staż na "fragu": 1 rok i pół chyba Dlaczego akurat my?: Wydaję mi się ze jesteście aktywni. A poza tym Sprawiacie wrażenie fajnej grupy W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: MiB Ale oni już chyba nie istnieją Staż na modzie DayZ: 3 lata Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Aktywności, Miłej atmosfery oraz by dało sie trochę powyzywać Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Mam Na imię Michał Mieszkam w Niemczech Lubię trochę pośmieszkować na Fragu miałem dużo przerw i również dużo się pozmieniało ale planuje powrócić do Fraga
bobek12345 Opublikowano 11 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Października 2017 @Teh Odrzucam. @Amayer Odrzucam.
Krystek Opublikowano 18 Października 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 18 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi