Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam

Z dniem dzisiejszym zostaje otwarta rekrutacja do grupy Dwuatomowa Cząsteczka Rtęci, czyli kochane Hg2.

Krótko i bez ogródek, co możemy zaoferować?

- Baza na stałe!

- Itemy!

- Doświadczeni gracze!

- Dobra muzyka!

- Atmosfera jak w kantynie!

- Nowe, ciekawe i udane znajomości!

Kto jest obecnie w ekipie?:

- M!k0

- Tajny

- BudWild

- Buczu

- Micho142

Czego wymagamy?

- Stażu na modzie i serwerze

- Minimum 13 lat bądź mutacja

- Inteligencja i dystans do siebie

- nie przeciętne umiejętności strzelania, kierowania pojazdem lądowym i powietrznym

Wzór:

Nick:
Dlaczego akurat my?:
W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?:
Staż na modzie DayZ:
Czego oczekujesz w po naszej ekipie?:
Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10):

Zapraszamy do składania podań!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nick:  Kompisowy

Staż na "fragu": prawie 2 lata 

Dlaczego akurat my?: Jesteście nową ekipą, oraz potrzebuje do dołączenia do takiej a nie żeby było np tak ze przychodze i nic nie robie. Widać ze w tej grupie jest poziom i dyscyplina

W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?:  ABRAKADABRA

Staż na modzie DayZ:  2lata

Czego oczekujesz w po naszej ekipie?:  Oczekuje kultury osobistej, niezłej beki, nieprzynudzanie, aktywności.

Zacznę od poziomu gry
Strzelanie w moim przypadku słabiej idzie niż prowadzenie pojazdami, około 7/10

W jeżdżeniu pojazdem bardzo dobrze mi idzie 9.5/10
A w lataniu też spoko 8.5/10
Teraz trochę o sobie,
Mam na imię Bartłomiej mam 14 lat, chodzę do 2 gim z profilem matma inf. Interesuje się motoryzacja e-sportem i programistką.

Opublikowano

Nick: Rekovv

Staż na "fragu":  kilka misięcy

Dlaczego akurat my?:  Szukam aktywnej grupy bo z kim bym nie grał to po paru dniach pustki na serwerze.

14 godzin temu, M!k0 napisał:

- Atmosfera jak w kantynie!

W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: 1337

Staż na modzie DayZ: od wersji 1.3 (nie wiem ile to czasu)

Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Mam nadzieje że z ami długo pogram w dobrej atmosferze.

Jestem osobą która raczej woli grać na spokojnie niż się spieszyć. Rzadko poruszam się pojazdami gdyż wole biegać pieszo.  Znam mapę lepiej niż własny pokój ;)

Nie lubię dostawać czegoś za darmo. Często mam ciekawe pomysły, lubię grać zespołowo. Poza tym lubię poznawać nowych ludzi. 

Opublikowano (edytowane)

@Rekovv Przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie do na pw na forum

@Rekovv Po krótkiej rozmowie i naradzie grupy zostaje on odrzucony

Edytowane przez BidWild
Opublikowano

Nick:  FraGGeR
Staż na "fragu": Prawie 2 lata.
Dlaczego akurat my?: Jest wiele powodów dlaczego wybrałem akurat was, ale wymienię kilka z nich ; Jesteście ogarnięta grupa, pamietam was za czasów starego Fraga, jedyna grupa z która można było rywalizować. Posiadacie doświadczoną ekipe, a tego właśnie szukam. Potraficie grać na poziomie co mnie Cieszy, gadałem kiedyś z wami na ts3 i wyglądaliście na naprawdę porządną grupe.
W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?:  Ekip było sporo, ale moja ostatnia to MIB, dołączyłem do nich niedawno, ale jest słaba aktywność.
Staż na modzie DayZ: Na modzie gram już długi czas, na serwie mam przegrane prawie 300h, a tak ogólnie to w DayZ gram już z 2 lata.
Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Oczekiwań mam wiele, ale najbardziej oczekuję współpracy i aktywności. Lubie też jak gracze z ekipy potrafią sie strzelać i nie łapią RAGE po nieudanej akcji.
Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Nazywam się Darek i mam prawie 18 lat. Moje zainteresowania to informatyka oraz technika. Jestem raczej "dziennym" graczem. Mam sporo doświadczenie z serwerem. Moje KDR zawsze jest na +. Jestem sympatyczny i miły, lubię nawiązywać nowe znajomości i nie lubię być wyśmiewany. Jestem dość aktyną osobą w życiu prywatnym jak i w grze. Lubie czasami napić się zimnego piwka i się wyluzować ^^. Nie wyzywam innych.

• Śmiech 1
Opublikowano

Nick: Amayer

Staż na "fragu": Pół roku z przerwami.

Dlaczego akurat my?: Jesteście jedną z aktywniejszych grup obecnie grających na serwerze. Przynajmniej co wejdę to są od was minimum ze 2 osoby. Pisałem podanie do "ST", lecz zrezygnowałem ponieważ po ponad dniu nie otrzymałem żadnej odpowiedzi i to mnie zniechęciło. Nie zauważyłem, aby ktoś z waszej ekipy obrażał czy wprowadzał niemiłą atmosferę na serwerze.

W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?: Żadnej.

Staż na modzie DayZ: Również pół roku.

Czego oczekujesz w po naszej ekipie?:  J/w wspomniałem aktywności. To jest chyba najbardziej pożądana przeze mnie cecha każdej grupy.

Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Mam na imię Konrad, studiuję stacjonarnie we Wrocławiu już 2 rok. Od 2009 roku pogrywam w Multiplayer San Andreas z przerwami - w większości był to SA:MP, jednak pół roku temu przekonałem się nieco bardziej do MTA. Na fragu grałem od kwietnia tego roku pod tym samym nickiem (w wakacje nie grałem, ponieważ byłem w Niemczech przez 2 miesiące). Do wakacji moje KDR wynosiło jakieś 1.35 przy ok 250 zabójstwach, na nowym koncie jest ono niestety ujemne ze względu "utratę formy", lecz pracuję nad tym. Mam nadzieję, że dacie szansę i sami się przekonacie - Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick: Stary Nick Teh, Obecny 3wcia
Staż na "fragu": 1 rok i pół chyba 
Dlaczego akurat my?: Wydaję mi się ze jesteście aktywni. A poza tym Sprawiacie wrażenie fajnej grupy 
W jakich ekipach byłeś przed złożeniem podania do naszej grupy?:  MiB Ale oni już chyba nie istnieją ^^

Staż na modzie DayZ: 3 lata 
Czego oczekujesz w po naszej ekipie?: Aktywności, Miłej atmosfery  oraz by dało sie trochę powyzywać :)
Opisz siebie, swój styl gry itp. w kilku zdaniach (Min. 10): Mam Na imię Michał Mieszkam w  Niemczech Lubię trochę pośmieszkować 

na Fragu miałem dużo przerw i również dużo się pozmieniało ale planuje powrócić do Fraga :) 

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności