Skocz do zawartości

[Oddzielony] Wniosek od permamentnego bana dla AkiK1NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Kamzo napisał:

Z góry przepraszam, ale już mnie to w oczy kuje i muszę o tym napisać, mianowicie

Człowieku chcesz się dostać na moderatora, a wcale nie stosujesz się do regulaminu... Czy ty w ogóle czytasz regulaminy tej sieci lub tego działu?
Na samym początku pisze jak byk -

"Każde odwołanie od bana jest rozpatrywane z dokładną starannością.

Dlatego zabrania się komentowania odwołań od banów w jakikolwiek sposób przez osoby trzecie!

Świadkowie zdarzenia nie są uznawani za dowód wiążący.

Każde odwołanie rozpatrywane jest w sposób indywidualny i zgodnie z regulaminem serwera i sieci."
A ty i tak komentujesz, krytykujesz i zbędnie nabijasz te posty.

Proszę Cię o opanowanie tego, a administracje o nadanie punktów!
@Nesty

Nie zgadzam się z tym co piszesz.

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii :) rozumiem że od tego jest administracja ale gracze jako osoby trzecie mają prawo do wypowiadania sie w takich tematach tymbardziej jeśli np. byli przy takim zdarzeniu i widzieli całą sprawe.Nie każdy administrator w czasie popełnienia nazwijmy to ,,zbrodni'' jest na serwerze a dana osoba trzecia może byc i znać prawdę :) takie coś jak piszesz kamzo to nie jest nabijanie postów, nabijanie postów to pisanie rzeczy bez sensownych,nic nie wnoszących.Przeczytałeś w ogóle to co napisałem ? domyślam się że nie tylko po prostu popatrzałeś ,,o! stały bywalec.Przecież on nie może się wypowiadać''.Jeśli jest taka potrzeba to ok,zgadzam się można naliczyć mi punkty karne oraz nadać ostrzeżenie.Tyle ode mnie pozdrawiam :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności