Skocz do zawartości

[Oddzielony] Wniosek od permamentnego bana dla AkiK1NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Nie wiem co mam powiedzieć...skoro bugowałeś to znałeś konsekwencje swojego czynu tylko liczyłeś na to że nikt Cię na tym nie przyłapie :) wiem to bo kiedyś też używałem takiego buga za co został usunięty z serwera MTA.

Ludzie pierwsze robią coś a potem są strasznie poruszeni w takim stopniu że zrobią wszystko żeby dostać ub a potem prędzej czy później zrobią to po raz kolejny.Bardzo mały procent społeczności MTA uczy sie czegoś na swoich błędach ;) tyle ode mnie ja obecnie jestem na NIE.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z góry przepraszam, ale już mnie to w oczy kuje i muszę o tym napisać, mianowicie

3 minuty temu, SexyBanan napisał:

Szczerze? Nie wiem co mam powiedzieć...skoro bugowałeś to znałeś konsekwencje swojego czynu tylko liczyłeś na to że nikt Cię na tym nie przyłapie :) wiem to bo kiedyś też używałem takiego buga za co został usunięty z serwera MTA.

Ludzie pierwsze robią coś a potem są strasznie poruszeni w takim stopniu że zrobią wszystko żeby dostać ub a potem prędzej czy później zrobią to po raz kolejny.Bardzo mały procent społeczności MTA uczy sie czegoś na swoich błędach ;) tyle ode mnie ja obecnie jestem na NIE.

Człowieku chcesz się dostać na moderatora, a wcale nie stosujesz się do regulaminu... Czy ty w ogóle czytasz regulaminy tej sieci lub tego działu?
Na samym początku pisze jak byk -

"Każde odwołanie od bana jest rozpatrywane z dokładną starannością.

Dlatego zabrania się komentowania odwołań od banów w jakikolwiek sposób przez osoby trzecie!

Świadkowie zdarzenia nie są uznawani za dowód wiążący.

Każde odwołanie rozpatrywane jest w sposób indywidualny i zgodnie z regulaminem serwera i sieci."
A ty i tak komentujesz, krytykujesz i zbędnie nabijasz te posty.

Proszę Cię o opanowanie tego, a administracje o nadanie punktów!
@Nesty

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności