zapala Opublikowano 30 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Spoiler Spoiler Co możemy zaoferować? ♦ Bazę zawsze. ♦ Miłą atmosferę w grupie. ♦ Kulturę osobistą. ♦ Brak jakichkolwiek spin w grupie. ♦ Częste wypady na crashe. Spoiler Co oczekujemy od was? ♦ Wiek +15 (Nie jest to wymagane jeśli ogarniasz). ♦ Dobrą znajomość mapy. ♦ Komunikator głosowy TeamSpeak 3. ♦ Sprawny mikrofon. ♦ Kulturę osobistą. ♦ Aktywność na różnych wydarzeniach min. reset aut, eventy. Wzór : ♦ Wiek : ♦ Nick : ♦ Imię : ♦ Twoje Aktualne KDR : ♦ Znajomość Mapy (1/10) : ♦ Umiejętność Latania (1/10) : ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : ♦ Coś o sobie ♦ Twoja ostatnia grupa? ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Edytowane 3 Października 2017 przez zapala
Melluś Opublikowano 1 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 ♦ Wiek : 14 lat ♦ Nick : Mello ♦ Imię : Gerard ♦ Twoje Aktualne KDR : około 1.10 ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9/10 ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 5/10 ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 6.5/10 ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9/10 ♦ Coś o sobie Jestem Gerard, lubię grać w piłkę nożną która jest moją pasją od małego Interesuje się też E-Sportem i Grami takimi jak CSGO i MTA ♦ Twoja ostatnia grupa? SW,AsD.eX ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : W tym miesiącu niestety nie.
Flashu Opublikowano 1 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) ♦ Wiek : 15 ♦ Nick : Flash ♦ Imię : Mateusz ♦ Twoje Aktualne KDR : 0.89 (nowe konto) ♦ Znajomość Mapy (1/10) : (7/10) ♦ Umiejętność Latania (1/10) : (8/10) ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 9(10) ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : (9/10) ♦ Coś o sobie: Mam na imię Mateusz pochodzę z Województwa Swiętokrzyskiego mam 15 lat. Jestem osobą miłą ,sympatyczną, żartobliwą ale z umiarem,zaangażowaną. Najczęściej interesuje się motoryzacją i komputerami. ♦ Twoja ostatnia grupa? Forks_Esport (F^) ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Jasne Edytowane 1 Października 2017 przez Flashu
Teh Opublikowano 1 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 ♦ Wiek : 16 ♦ Nick : Bambol ♦ Imię : Michał ♦ Twoje Aktualne KDR : 1 cos ale niewiem dokłanie ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 8,6 ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 9 ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 8 ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :8 ♦ Coś o sobie: Jestem Graczem od mta od 3 lat w wieku 11 lat przeprowadziłem sie za granice ... koniec ♦ Twoja ostatnia grupa?: MR Na innym serwerze ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : czasami tak
zapala Opublikowano 1 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 Melluś- odrzucam Flashu- odrzucam Teh- przyjęty podam ci ts3 na pw
Kompisowy Opublikowano 1 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 ♦ Wiek : Mam 14 lat oraz mutację przechodzę, nie piszczę ♦ Nick : Kompis ♦ Imię : Mam na imię Bartłomiej ♦ Twoje Aktualne KDR : 0.9 wczoraj trochę spadło mi po helicrash ;D ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9/10 ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 9/10 ♦ Umiejętność Prowadzenia auta (1/10) : 9.5/10 ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8.5/10 ♦ Coś o sobie Mam na imię Bartłomiej, mam 14 lat. Chodzę do gimnazjum z profilem matma inf. Interesuje się motoryzacją oraz programistką, w wolnym czasie lubię sobie popykać w gierki. Jestem dyslektykiem oraz mam lekką wadę wymowy (Z tą wadą wymowy i tak dacie rade mnie zrozumieć). Gram w mta od 3 lat, a jak chodzi o serwery dayz 1rok z hakiem. ♦ Twoja ostatnia grupa? Nie posiadałem aż takiej poważnej grupy, ale miałem ze znajomymi tak 4fun D3stro Team. ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Jeżeli będzie trzeba to tak, max składki ode mnie do 20zł.
zapala Opublikowano 1 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Października 2017 kompisowy- odrzucam pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi