Paciaciak Opublikowano 21 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 21 Września 2017 Na moją głowę, nie da rady aby tylko dwa pola zostały puste, naliczyłem 5 kategorii, w których tylko jednego użytkownika można dopasować, a co jeżeli tak się nie uważa?
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 22 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 @Nefretete @unfuckingbelievable Mnie tam zabrakło!
unfuckingbelievable Opublikowano 22 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2017 Dlatego że ani z Ciebie opiekun, pozytywna osoba czy tam dalej
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 22 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 Phi! Jestem rozczarowany Twoją opinią na temat mej osoby! Nie wiem jak tak możesz mówić w ogóle. Nie pamiętasz tych wszystkich wspólnych chwil spędzonych przy świecach? Zapomniałeś jak bardzo podobało Ci się kiedy mówiłem do Ciebie słodkie słówka? Zawsze powtarzałeś, że nie ma ważniejszej osoby ode mnie, a teraz nawet nie chcesz mnie oznaczyć w głupim temacie... KONIEC TEGO! Zabieram psa, kanapę i całą Twoją kolekcję wykwintnych alkoholi z piwniczki. Z nami koniec!
unfuckingbelievable Opublikowano 22 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 22 Września 2017 Nie zapomnij chusteczek zabrać spod biurka ? 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 25 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) 55 minut temu, kocham koniki napisał: Największy płaczek na sieci : dante aka ✡kek✡ Największa mądrala na sieci : dante aka ✡kek✡ Oooo Ty klaczo przebrzydła @Favorek Zacytowałbym Kamila Steinbacha... a w sumie to zrobię Co za barany matoły j****e, ja Cię awansowałem Ty sz***o p********a jak Ty nawet sterować tym nie umiesz. Edytowane 25 Września 2017 przez ✡kek✡ Favorek, 25 Września 2017 Prawda boli :D 5
Zasłużony Fragowicz MTD Opublikowano 25 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 2 hours ago, kocham koniki said: Najlepszy Grafik Sieci: @MTD#2 @kocham koniki Bardzo milo ze ktos docenia twoja robote 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 25 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 @MTD#2A chciałbyś może przerobić mi tego wilka na bardziej animowanego (w sensie takiego bajkowego)
Rekomendowane odpowiedzi