Zbuntowana Opublikowano 25 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 Witam, was moi drodzy, mam do was pytanie czy lubicie sport? Czy jednak wolicie leniuchowanie? Siłownia jest to moje drugie życie, chodzę już od 2 miesięcy, wiem to krótko lecz bardzo się zaangażowałam i mam motywację. A wy co sądzicie o siłowni, chodzicie ?
Mikell Opublikowano 25 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 Jestem leniwy, lubię grać oraz jestem fanem alkoholu różnego rodzaju (gdzie poniekąd zajmuję się tym profesjonalnie)- więc odpowiedź brzmi nie. 1
SŁOŃ Opublikowano 26 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Września 2017 Coś próbuję, lecz nie jest to siłownia bardziej w domu jakąś serie zrobię :).
Paciaciak Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi