GeForce Opublikowano 21 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2017 Teraz, M!k0 napisał: Najlepsza osoba posługująca się ojczystym językiem, bezbłędnym: Ja Człowiek miesiąca: Ja Najlepszy Administrator: @WielBond Najlepszy Moderator sieci: Ja Najlepszy Global Moderator sieci: @Anx1ty Najlepszy Opiekun Serwera: @Heisenberg był, ale ja go lof Najlepszy członek sędzia ocen demek: Nie znam nikogo Najlepszy sędzia ocen screenów: Nie znam nikogo Najlepszy super moderator: @Krystek Najlepszy Admin Serwera: @kocham koniki Najlepszy Admin TS3: @Mikell Najlepszy Redaktor Sieci: Autor tematu Najlepszy Grafik Sieci: Ja Najbardziej Pomocny użytkownik na sieci: Ja Najbardziej kulturalna osoba na sieci: Ja Najbardziej lubiana osoba na sieci: @t r u t h q Najzabawniejsza osoba na sieci: Ja Najpoważniejsza osoba na sieci : Ja Największy płaczek na sieci : @SexyBanan Największa mądrala na sieci : @Nesty Najbardziej skryta osoba na sieci: @Nesty Największy nolife sieci: Ja Największy bot na sieci: @Nesty Największy Spamer sieci: @Jerychooo Najprzystojniejszy: Ja i @Krystek egzekwo Najładniejsza: Ja też kiedy ja ostatni raz płakałem o coś XD?
PoProstuProGamer Opublikowano 22 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Września 2017 Ja nolife ? pfff...
Rekomendowane odpowiedzi