Skocz do zawartości

[KOSZ] Ciekawostki o nickach startują!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawostki o naszych nickach!

@KeK
Jak powstał twój nick?
Geneza moich nicków nie jest jakaś nadzwyczaj, skomplikowana. Nickiem pod którym widniałem na początku na sieci 
było "Dante". Skąd się wzięło? Otóż bardzo podoba mi się uniwersum DMC, czyli (Devil May Cry). Nie, że jestem jakimś wielkim fanem
serii czy coś, ale po prostu czuję sympatię, przypadło mi do gustu. Główny bohater tam nazywa się jak niektórym wiadomo, właśnie
Dante. Nic skomplikowanego oraz wybitnie twórczego prawda...?
Obecnie moim nickiem jest "kek". Jeżeli uważasz, że tamten był mało kreatywny to słuchaj mnie człowieku... Dawno, dawno temu w zamierzchłych czasach,
kiedy jeszcze krowy dupami szczekały, poznałem na innej sieci, na serwerze 1v1 znajomego.  Kontakt mam z nim w sumie do dzisiaj.
Możecie powiedzieć "No halo, halo! Co to ma do rzeczy?!" - otóż już tłumaczę. Ów człowiek zamiast mówić lol, lel etc. etc. mówi po prostu "kek".
Jakoś tak mi się spodobało. Ile face palmów tutaj widzę? Jeden? Dwa? Pięć? Już, już wystarczy  

Generalnie to zmieniam nicki jak skarpetki, jednakże forum ogranicza mnie do jednej zmiany na 60 dni  
Nesty, Fix,Fragujemy!

------------------------------------------ 

@Krystek
Jak powstał twój nick?
Witaj. Historia mojego nicku jest... hmmm zaraz sama się przekonasz. A więc. 
Ponad dwa lata temu zacząłem swoja przygodę na fragujemy, całkiem przypadkowo.
Znalazłem ten serwer w wyszukiwarce. Zacząłem jako Kryniu. G
Grałem bardzo długo, po czym złożyłem podanie o Moderatora serwera MTA, dostałem się.
Wypełniałem swoje obowiązki należycie, że pewnego dnia otrzymałem Admina na serwerze MTA.
Po pewnym czasie uderzyła mi woda sodowa do głowy. Dawałem swoim kolegą z drużyny itemy, teleportowałem ich i w ogóle.
Nie potrafiłem pogodzić się chyba z tym, że jako admin nie mogę już grać. Zostałem zawieszony.
Później ten admin został mi zwrócony, ale był okorojony. Grałem, grałem i któregoś dnia nasz kolega dostał bana.
Postanowiłem go odbanować. Odbanowałem go i po paru godzinach dostałem i Ja bana.
Pogodziłem się z tym. Po paru miesiącach odpaliłem grę by sprawdzić czy mam bana i okazało się, że nie mam.
A to przez to, że miałem wtedy chyba parę formatów i nowy dysk. Zacząłem grę na nicku Krystek.
Grałem, grałem, pilnowałem graczy i w ogóle. Byłem chwalony. Podobało mi się, bo byłem taki jaki powinienem być, wtedy też bardzo się zmieniłem i w ogóle.
Złożyłem więc podanie o Moderatora i szybko się dostałem, bo wszystkim się podobały moje wypowiedzi itd. na serwerze.
Pewnego dnia Nesty mnie odkrył, że Krystek to Kryniu. Zaprosił mnie na tsa, porozmawialiśmy, wszystko sobie wyjaśniliśmy i od tego czasu.
Do dnia dzisiejszego Nesty jest moim przyjacielem, a Ja na serwerze zaszedłem na prawdę wysoko.
Otrzymałem wtedy szansę i wykorzystałem Ją należycie. Nieprawdopodobne, a jednak.

@Anx1ty
Jak powstał twój nick?
Hmm. Co tu dużo mówić, było to związane z moją fobią społeczną. Jak można doczytać "Anxiety disorder", jest to jej odpowiednik, z języka angielskiego.
Skróciłem nieco nazwę, oraz dodałem cyfrę i gotowe!

@Slashpacer
Jak powstał twój nick?
Witam, a więc tak, mój nick powstał od tego jak parę lat temu kupiłem z allegro konto, do gry w "Minecraft", za 10 zł.
Na tym koncie był już nick "Slashpacer", no i jakoś tak się przyjęło.

@M!k0
Jak powstał twój nick?
Zatem wszystko zaczęło się w grze "Farming Simulator 2011".  
Dostałem tą grę od wujka, na 10-te urodziny.
Grałem, grałem i grałem, aż zobaczyłem, że jest tryb Multiplayer.
Trzeba było wpisać swój nick, zatem pierwsze co mi wpadło do głowy, to po prostu "mikolaj".
No i grałem na MP do 2013 roku, na tym nicku. Wtedy zobaczyłem grę MTA.
Spodobało mi się i postanowiłem zagrać. Znowu trzeba było wybrać nick. Postanowiłem wpisać 99MikO99. Nic nie znaczące liczby, ale jednak tak wpisałem.
Grałem na tym nicku również długo, aż grając sobie na serwerze Play, zobaczyłem, że jakiś gość ma w nicku "!" i "$".
Pomyślałem, że takie coś fajnie wygląda, zatem odpaliłem ustawienia i wpisałem: M!k0.
Nick prosty, bez upiększeń, a jednak oryginalny i chwytliwy. Dalej było tylko kolorowanie nicku kolorami RGB i dodawanie liczb po kropce.  
Tak oto powstał nick M!k0  Dziękuję za możliwość opowiedzenia historii mojego nicku i pozdrawiam czytających!

@Mikell
Jak powstał twój nick?
Oczywiście! Historia mojego nicku nie jest dość skomplikowana, wręcz przeciwnie.  Pochodzi od mojego imienia. Ale zacznijmy od początku.
Pierwszym nickiem pod którym zacząłem grać był "MaylosPl"- gdzie teraz patrząc na to z perspektywy czasu uśmiecham się, sam do siebie.
W okolicach 2013 wpadłem na pomysł, zmiany nicku, ponieważ patrząc nie patrząc bieżący był dość... niepoważny?  
Podczas gry ze znajomymi na pewnym serwerze SA:MP, padł pomysł na Mikell. Szczerze mówiąc wpasował mi się.
Z czasem coraz większe grono osób zaczęło się do mnie zwracać pod w/w pseudonimem. Więc jednocześnie jest to mój nick oraz pseudonim wśród znajomych.

Kochani mam do was pytanie, co sądzicie o takiej serii, chcecie aby była dalej prowadzona i pojawiała się co tydzień?
Następne osoby w następnych seriach!!

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Super <3 dzięki za możliwość udzielenia mini wywiadu! :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
9 minut temu, SexyBanan napisał:

Ale seksownego banana to tu ni ma :/

Nie jesteś na tyle interesującą personą żebyś się tu znalazł :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano
Teraz, ✡kek✡ napisał:

Nie jesteś na tyle interesującą personą żebyś się tu znalazł :P 

Czuje się obrażony XD jestem interesujący :D mam za Soba taka przeszłość przecież XD

Opublikowano

Kocham naszego nowego redaktora! <3333 Zajebista robota z Twojej strony.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Mikell napisał:

Kocham naszego nowego redaktora! <3333 Zajebista robota z Twojej strony.

A mnie do żadnej pozycji nie wsadziłeś ch*** w elicie :c 

//Zgadzam się, w końcu ten dział ożył. Tylko żeby to utrzymać :D 

Edytowane przez ✡kek✡
  • Szok 1
Opublikowano
Teraz, ✡kek✡ napisał:

lajf is brutal XD

Opublikowano
5 minut temu, ✡kek✡ napisał:

//Zgadzam się, w końcu ten dział ożył. Tylko żeby to utrzymać :D 

Dalem, wiec turlaj sie :*

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 minuty temu, Mikell napisał:

Dalem, wiec turlaj sie :*

A no! To jednak love <3 XD 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój nick to w sumie powstał jak się zjaralem xD nie muszę tłumaczyć co i dlaczego xD

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności