kingu Opublikowano 19 Września 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 skoro piszesz skarge na admina przedstaw dowody np wlasnie rozpisz demko i to ty masz rozpisac nie admin bo to ty skladasz skarge.. nie kumam takich ludzi jak ty. czy wy wgl myslicie . 1
TommY' Opublikowano 19 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Nie złamałem regulaminu , poprostu zbanowałaś mnie bo cie dziabnąl zombie i się obraziłaś. to Ty złamałas regulamin bo nadużywasz praw admina nie mam nawet skąd jeszcze pobrać demka. dostałem bana więc prosze o podanie mi dowodu za tego bana bo według mnie to nadużycie Edytowane 19 Września 2017 przez TommY'
TommY' Opublikowano 19 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 http://bany.fragujemy.com/bans/12892.html widzisz tu jakieś demko? 1
TommY' Opublikowano 19 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 mojego nie na każdym normalnym serwerze gdy dostaje sie bana to admin banujący dodaje dowód. w boim banie nie dodała bo nie ma za bardzo czego, ban za to że miała pecha bo zombie sie zrespił koło niej. 2
kingu Opublikowano 19 Września 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 ale ty nie piszesz odwolania od bana a skarge czlowieku co ty piszesz wgl hahahah posmiac sie mozna jak nic 1 1
TommY' Opublikowano 19 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2017 napisałem skarge i odwołałem sie od bana w jednym temacie, po co zakładać kolejny? nie wiem co w tym śmiesznego ale jeśli ci to sprawia radosc to pośmiej sie 2
Rekomendowane odpowiedzi