Skocz do zawartości

[KOSZ] ♣ ♠ Rekrutacja do grupy między-serwerowej V8 CLOSED ♠♣

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam 

Otwieram rekrutację do specialnej grupy V8, która główną działalność na serwerze zagranicznym, ale i na "Fragu". Piszę tutaj, ponieważ nie jest to temat rekrutacji do gry stricte na "fragu", a myślę że tu mogę go umieścić. Dlatego, chętne osoby z naszego serwera, zapraszamy do napisania podani, które zostanie rozpatrzone w Piątek. Czas do zgłaszania się jest w do owego Piątku. 

Skład drużyny:

[LIDER] - WielBond - [LIDER]
[vLIDER] - M!K0 - [vLIDER]

[GRACZ] - Truth - [GRACZ]
[GRACZ] - SexyBanan - [GRACZ]

Wymagania:

• Umiejętność kierowania zajebiście szybkimi i kozak autami.
  • Rozbudowana oraz duża wiedza o działaniu modu DayZ.
  • Chęć do gry, oraz poszerzania swoich możliwości.
  • Humor oraz dystans do swojej osoby!
  • Okazjonalne dokładanie się do opłat zakupionych usług.
  • Nie musimy się lubić, ale okazujemy drugiej osobie należyty szacunek!

Gwarantujemy:

• Bazę
  • Umiejętność kierowania zajebiście szybkimi i kozak autami.
  • Ekipę która zna mod DayZ od każdej strony.
  • Klub forumowy w którym zamieszczane są różnorakie poradniki jak i informację- Gwarantujemy zorganizowanie!

Wzór:

Nick w grze:
Drużyna w której jesteś na "fragu":
Czy dołożysz się do ewentualnej składki na zakup usług? (Maksymalnie 30zł):
Staż na modzie i "fragu":
Dlaczego chcesz z nami grać?:
Grałeś kiedyś na serwerze zagranicznym?:
Będziesz przestrzegać regulaminu który przedstawimy Ci po zaakceptowaniu podania?:
Kilka zdań o sobie i swoim stylu gry:
Lubisz mnie i WielBond'a?

Zapraszamy do składania podań!

Rekrutacja zamknięta do odwołania.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Nick w grze: Jacob

Drużyna w której jesteś na "fragu": Hydra

Staż na modzie i "fragu": na modzie od około 5 lat a na fragu około 1.5 roku z przerwą

Dlaczego chcesz z nami grać?: Iż nie ogarniczam się tylko do gry na jednym serwerze iż jak się gra samemu to wiadomo że lepiej iść sę pograć gdzieś indziej z ekipa

Grałeś kiedyś na serwerze zagranicznym?: Tak

Będziesz przestrzegać regulaminu który przedstawimy Ci po zaakceptowaniu podania?: ależ oczywiśćie

Kilka zdań o sobie i swoim stylu gry:  Mam na imię Jakub. Lubię różne sporty m.in. piłkę nożną. Lubię sobie także pograć na kompie w mta w szególnośći tryb dayz. Mój styl gry jest na ogół spokojny, wyczekam przeciwnika aż sam do mnie przyjdzie bo nigdy nie wiadomo czy nie jest z kimś. Posiadam spory dystans do siebie, także jak ktoś żartuje ze mnie to mam na to wylane , lubię także się pośmiać.

Lubisz mnie i @WielBond'a?: Ja do was nic nie mam także można przez to wywnioskować że tak.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z góry przepraszam za wypowiadanie się tutaj, mimo iż nie piszę podania, ale czy to nie jest pewnego rodzaju reklama, odbieranie graczy Fraga na "inny" serwer? Zapytaj się Nestiego czy wgl możesz takie coś zrobić. Jeżeli tak, to nie wnikam :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Kamzo miałem to w głowie, ale uznałem że zbierając ludzi z fg, grających stale na fg, uznałem że nie jest to reklama. Poza tym, nie odganiam ich od fg itp. Po prostu poszukujemy z @WielBondem osób do ekipy, a może ktoś od nas byłby zainteresowany :) Oczywiście nie zmuszam osób z obecnych grup na fg do odejścia od nich. Ekipa V8 korzysta z tagu tylko na innych serwerach. Więc kto gra na fg, a chciałby pograć na nową konkurencję a za równo grać na fg, zapraszamy!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
1 minutę temu, M!k0 napisał:

@Kamzo miałem to w głowie, ale uznałem że zbierając ludzi z fg, grających stale na fg, uznałem że nie jest to reklama. Poza tym, nie odganiam ich od fg itp. Po prostu poszukujemy z @WielBondem osób do ekipy, a może ktoś od nas byłby zainteresowany :) Oczywiście nie zmuszam osób z obecnych grup na fg do odejścia od nich. Ekipa V8 korzysta z tagu tylko na innych serwerach. Więc kto gra na fg, a chciałby pograć na nową konkurencję a za równo grać na fg, zapraszamy!

Dokładnie Miko!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak jak powiedział Miko. Poszukujemy osób, które grają w Naszej sieci i w wolnym czasie chciałyby pograć z nami i wyluzować się na innych serwerach (nie zawsze na modzie DayZ i tylko na zagranicznych).

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick w grze: foreks

Drużyna w której jesteś na "fragu": nie mam

Staż na modzie i "fragu": frag 2lata i nie wiem z 2msc?

Dlaczego chcesz z nami grać?: bo nie mam kolegow

Grałeś kiedyś na serwerze zagranicznym?: ta

Będziesz przestrzegać regulaminu który przedstawimy Ci po zaakceptowaniu podania?: ehe

Kilka zdań o sobie i swoim stylu gry: heja mam na imie marcin mam 25 lat interesuje się sportami ekstremalnymi głownie szachy, styl mam że zabijam to co chodzi 

Lubisz mnie i @WielBond'a?: kocham

Opublikowano

Nick w grze: Stopa

Drużyna w której jesteś na "fragu":AsD

Staż na modzie i "fragu":6 lat na fragu prawie rok

Dlaczego chcesz z nami grać?:Ponieważ oprócz na fragu także , chętnie pograłbym na zagranicznych serwerach a że jest mało polskich grup na owych serwerach postanowiłem się zgłosić , liczę na miłą atmosferkę i masę zabójstw i akcji :)

Grałeś kiedyś na serwerze zagranicznym?: Tak

Będziesz przestrzegać regulaminu który przedstawimy Ci po zaakceptowaniu podania?: Tak

Kilka zdań o sobie i swoim stylu gry: Siemka , jako iż o sobie mało mam do gadania , bo większość osoby mnie zna , to może przejdę od razu do stylu gry jestem raczej strzelcem tzw. z buta :P Nie zbyt lubię jeździć przyklejony na aucie (jednak jak taka inicjatywa z ekipy wystąpi chętnie się dołączę , to samo tyczy się dodo etc. ) . Uwielbiam strzelać z broni typu AR(Assault Rifles) jednakże jeśli trzeba będzie grać w danej sytuacji z karabinu snajperskiego to nie widzę problemu :):) 

Lubisz mnie i @WielBond'a?:Szczerze powiedziawszy nie będę owijał w bawełnę spin z wami nie miałem nic do was nie mam , a raczej byliście pomocni na fg ,zwłaszcza ty M!K0, dlatego myślę że odpowiedź jak najpardziej pozytywna: Tak :)

Pozdrawiam, Stopa :) 

P.S: M!K0 nie sugeruj się starym zachowaniem moim za czasów rage'ów etc. Ludzie się zmieniają co możesz zauważyc na serwerze (0-owa aktywność na chatcie oraz pw etc. )  , a także na teamspeak'u :) 

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@M!k0 aktualne, czy mogę wrzucić do archiwum?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności