Monst3r | pl Opublikowano 15 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2017 Nick:Monst3r | plWiek:14Staż gry Counter-Strike:3 lataJakim chciałbyś być sędzią: ocenianie demek i screenówJaką grą chciałbyś się zająć: cs:goIle czasu poświęcasz aktywności na forum: 2h dziennie ale ostatnio mniejW jakiej porze można Ciebie spotkać na forum:19-22Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:nie byłem karanyDoświadczenie na podobnym stanowisku (dośw. w ocenianiu):oceniania overwatchyInne informacje o sobie, uwagi:gram w cs1.6 , go ,lola ,dota 2 itp. nie mam uwag
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 15 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Września 2017 Napisałem ci przecież żebyś nie pisał nowego tematu tylko edytował tamten. I podkreślam jeszcze raz napisz to jakoś schludniej podanie w przeciwnym wypadku zostanie odrzucone.
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 15 Września 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Września 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi