STYX (worrioR.) Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ludzie. Każdy jak coś bugował to dostawał perma. Więc dlaczego tak w tym przypadku nie ma być perm? Nie rozumiem tego trochę. Ale to Nesty decyduje. 1
Bukaj2704 Opublikowano 1 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Perm był by dla Rivka zbyt surowy. Moim zdaniem powinien dostać kare na 1 miesiąc i na czarną liste. Edytowane 1 Września 2017 przez Bukaj2704
Gangster Opublikowano 1 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2017 58 minut temu, Bukaj2704 napisał: Jako że on jest liderem popularnej grupy sugerował bym kare na 2 tygodnie A co to ma być? To, że jest liderem popularnej grupy to co ma dostać niższą karę? Gracz to gracz a nie, że jakiś lider jest znany to ma mniejszą. Jak dla mnie powinien zostać perm, ewentualnie ban na miesiąc Ale to Nesty decyduje.
Bukaj2704 Opublikowano 1 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Września 2017 Teraz, Gangster napisał: A co to ma być? To, że jest liderem popularnej grupy to co ma dostać niższą karę? Gracz to gracz a nie, że jakiś lider jest znany to ma mniejszą. Jak dla mnie powinien zostać perm, ewentualnie ban na miesiąc Ale to Nesty decyduje. Napisałem poprwakę
Rekomendowane odpowiedzi