Gasiu Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Donator Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) IMO administracja nie powinna prowokować takimi tekstami, zaraz dam ci bana. To bardziej denerwuje gracza i skutek jest jaki jest. A fake jak napisał ze stary go na haku bujał to nic nie dostanei xD Śmieszny jest ten serwer a raczej jego administracja, która trzyma nad nim piecze. Wróciłeś małyy po banie po szkalowaniu własciciela, i od buta dostajesz super moda rozumiem, że nesty jest na urlopie ale po takich czynach co robiłeś nie powinieneś nawet ub dostać xD jedna jebana faworka (mozecie mnie banowac za to ze powiedzialem co mysle mam to w chuju i tak tu nie gram elo, kc nesty ogarnij ten serwer) Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Gasiuu 4
Maike Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Też sam się zastanawiam z jakiej paki malyy dostał super moderatora, Po unbanie? Śmiesznie się na tym serwerze robi
h4x Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Tak samo, czemu on ma super moderatora to ja nie wiem xd
Gasiu Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Donator Opublikowano 27 Sierpnia 2017 tu powinien byc dzial administracja tbh i powinno tam byc napisane czemu ktos stracil range, z jakiego powodu awansowal. np co sie stalo z heisenem? z jakiego buta gosc dostal admina a byl pre modem etc
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 13 minut temu, Gasiuu napisał: tu powinien byc dzial administracja tbh i powinno tam byc napisane czemu ktos stracil range, z jakiego powodu awansowal. np co sie stalo z heisenem? z jakiego buta gosc dostal admina a byl pre modem etc Może to heisena sprawa, że odszedł i nie chce się tym dzielić z serwerem? 1
Rekomendowane odpowiedzi