jarząb Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Imię: fakeWiek: 16 Pochodzę z serwera: MTA DayZ, Only AWP [CSGO], Zombie Infection [1.6]Od kiedy u nas grasz: Zacząłem pogrywać w 2013 lecz na forum zarejestrowałem się dopiero w 2016.xxZa co cenisz naszą sieć: Systematyczność, jakość serwerów, administrację, jakość rozgrywki.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jestem dość aktywnym graczem na serwerem - jestem dość obeznany co i jak się dzieje na danym serwerze.Inne informacje o sobie: Witam, złożyłem apelacje o dostanie Stałego Bywalca myślę że dostanę wyróżnienie jakim jest takowa ranga, jestem osobą która lubi spędzać wolny czas na serwerze.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Nie. Ile razy mam powtarzac... dopiero co wrociles z banicji. Wyroznienie pozytywne w zadnym stopniu na dzien dzisiejszy Ci sie nie nalezy. Skoncz ze spamowaniem w podaniach. Odbuduj zaufanie, aktywnosc na forum i poza. Dopiero wtedy mozemy rozmawiac o wyroznieniach. 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi