Scrot Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 krótka piłka bo czasu nie mma, Xeo mnie zbanowałza wyzywanie gdy nie wyzwałem go andi razu tylko na u@ napisałem ze on iu jakis typek z jego teamu daja sb info, niewiedzac ze to admin, a on ze dostane bana za wyzywanie... typem na serveir jakims randomowym mówilismy nie gadaj tyle bo ban za gadanie, do innych graczy bany za mało kreatywne nicki, za słąbe staty i ogółem vbeke za banowanie za nic .. i doswtałęm bana. pozatym wszystko na gotv jest dział osie to odd 16:20 jakos
XeoMeister Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wszedłeś na server i od momentu jak gracze z teamu " VictorNatus"cie zabijali to mówiłeś że są odpaleni. Inni mówili Ci że wcale tak nie jest a ja sam osobiście powiedziałem że to nie są silvery i są lepsi od Ciebie, po czym nagle zobaczyłem na chatcie jak napisałeś "xeo to kurwa" nie dość że jest to obraza admina to na dodatek gdy ktoś Cię zabił to mówiłeś że jest on odpałem. Poza tym nie wiem co to znaczy "bany za mało kreatywne nicki" nawet w taryfikatorze nie ma czegoś takiego. P.S Można dać bana za słabe statystyki, gdyż podchodzi to pod "lamienie" jest za to 2 godziny
Scrot Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Xeo zobacz gotv napisałęm xeo kto kurwa bo 3 razy mówiłęs ze reportuje ktos kogos bo jest słabszy to sie pytałęm bo nie wiedziaęłm czy ci omnie chodzi xDDDDDDDD ty slepy czy co a z tym victor natus to napisałem ze daja info a jakis inny typek ma wh bo mnie zabił... xDDDDDDD ty to naprawdę... P.S krecilismy beke ze wszystkiego nawet za mało kreatywny nick... oraz ze komunikujesz sie.... podałem prtzykłądy Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez Scrot Rozbójnik Alibaba, 20 Sierpnia 2017 Na następny raz nie spamuj na fragboxie tylko - znajdź odpowiedni dział -dostosuj się do wzoru i dopiero pisz, bo to zbyt poważna sieć żeby uskuteczniać tutaj wolną amerykanke.
XeoMeister Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 No faktycznie napisałeś tak, wybacz za pomyłkę. Zaraz napiszę o usunięcie bana. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ode mnie równiez krótka piłka. Dostosuj się do wzoru.
Zasłużony Fragowicz Rozbójnik Alibaba Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi