w'R~ToNy Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @M!k0 zacznijmy od tego że @Kamzo nikogo nie zwyzywał także znowu nie potrafisz czytać jak w moim odwołaniu od bana. Widocznie jesteś już śpiący i Ci to nie wychodzi.
Mikell Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1. Wejdź na serwer. 2. Kliknij F4. 3. Chwyć patelnie. 4. Podczas czytania bij się nią w głowę. 5. Miej nadzieję, że wejdzie Ci on do głowy. 1
Kuli:D Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ja sie nie wtrącam ale ze swoich obserwacji wnioskuję iż sami prowokujecie Mikella a potem składacie skargi i płaczecie jak jakieś ameby co mają po 12lat bez przesady szanujmy sie ludzie ....... 3
Flashu Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Kuli:D napisał: Ja sie nie wtrącam ale ze swoich obserwacji wnioskuję iż sami prowokujecie Mikella a potem składacie skargi i płaczecie jak jakieś ameby co mają po 12lat bez przesady szanujmy sie ludzie ....... Powyższa osoba ma racje.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 36 minut temu, Kuli:D napisał: Ja sie nie wtrącam ale ze swoich obserwacji wnioskuję iż sami prowokujecie Mikella a potem składacie skargi i płaczecie jak jakieś ameby co mają po 12lat bez przesady szanujmy sie ludzie ....... Mordo ja nie prowokowałem. W skardze chodzi o mojego mute, nie o mute chłopaków z WR.
STYX (worrioR.) Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @Kamzo pamiętaj że Admini/moderzy i tym podobni rangą będą się nawzajem kryć i nie widzieć winy. A co do tego że ty dostałeś muta to jest kolejny bezpodstawny mute od tego moderatora. 1 1
Mikell Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jak zawsze oczywiście. Sami jesteście idealni i nieskazitelni. No cóż... Takie community MTA. Jeśli każdy jest taki mądry to czemu nie napiszecie podania na pre-moderatora? Prowokujecie, nie wykonujecie poleceń a później płacz. Poza tym @STYX (worrioR.) Twoja skarga była tak do dupy, że aż się płakać chciało. 3
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Mikell napisał: Jak zawsze oczywiście. Sami jesteście idealni i nieskazitelni. No cóż... Takie community MTA. Jeśli każdy jest taki mądry to czemu nie napiszecie podania na pre-moderatora? Prowokujecie, nie wykonujecie poleceń a później płacz. Poza tym @STYX (worrioR.) Twoja skarga była tak do dupy, że aż się płakać chciało. Mordo, po 1. to rekru zamknięte. Po 2. zmutowałeś mnie bezpodstawnie, mam całkiem spore doświadczenie więc wiem, że miałem racje w tej sytuacji, gdybyś napisał, że nie odmutujesz zrozumiałbym to, ale ty sprowokowałeś mnie tą szczeniacką odzywką, że widzisz co chcesz. Wtedy musiałem zareagować - nie miałeś na mnie haka i widziałeś, że nie masz racji to wolałeś mnie zmutować, a potem wyprzeć się tym, że niby podważam twoją karę, co jest błędem. Jeżeli myślisz, że ci się to upiecze, to ja postaram się przedstawić takie argumenty, żebyś poniósł konsekwencję i nie chodzi mi o muty WR'ek, tylko o mojego muta.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @Kamzo Głupie pytanie, głupia odpowiedź.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 14 minut temu, M!k0 napisał: @Kamzo Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Głupie to jest zachowanie niektórych osób z administracji...
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dobrze... a ja mam dla was kilka rad drodzy urażeni gracze. Jeżeli nie podoba wam się administracja - poczekajcie na rekrutację i sami pokażcie jak powinien zachowywać się mod, admin, etc. etc. Człowiek który siedzi w community takim jak mta czy cs go po jakimś czasie ma dość takich zachowań i jest wyczulony na niektóre rzeczy także zrozumcie również administrację. Nie płaczcie o wszystko tylko za przeproszeniem jebnijcie się w łeb i przemyślcie czasami swoje zachowanie. Teraz do Ciebie @Kamzo... Zamiast zrozumieć, że koledzy zjebali, złamali punkt regulaminu za co zostali wyciszeni to Ty wszczynasz niepotrzebną dyskusję. Zachowujesz się jak niektórzy u mnie na arenach. Zbanowałem im kolegów za obrazę to miło proszą "mordo odbanuj, plz", a kiedy nie dostają tego czego chcą zaczynają się wyzwiska w moją stronę, a następnie ucieczka z serwera. Ty co prawda nie uciekłeś, ale robisz z siebie niepotrzebnie pajaca. Skoro plan a) proszenie, nie zadziałał to przechodzisz do ofensywy... Przecież nie dostał tego mute'a na wieczność i bez powodu. Przestań być zadufanym w sobie dupkiem i zacznij myśleć... Tyle ode mnie. Pozdrawiam P.S. Nie pisz mi tutaj, o solidarności adminów czy innych tego typu rzeczach bo na MTA nie byłem ani razu i nie mam zamiaru... Głównie przez dziecinne oraz toksyczne community którego jesteś świetnym przykładem. ESSA! 2
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 27 minut temu, Dante napisał: Dobrze... a ja mam dla was kilka rad drodzy urażeni gracze. Jeżeli nie podoba wam się administracja - poczekajcie na rekrutację i sami pokażcie jak powinien zachowywać się mod, admin, etc. etc. Człowiek który siedzi w community takim jak mta czy cs go po jakimś czasie ma dość takich zachowań i jest wyczulony na niektóre rzeczy także zrozumcie również administrację. Nie płaczcie o wszystko tylko za przeproszeniem jebnijcie się w łeb i przemyślcie czasami swoje zachowanie. Teraz do Ciebie @Kamzo... Zamiast zrozumieć, że koledzy zjebali, złamali punkt regulaminu za co zostali wyciszeni to Ty wszczynasz niepotrzebną dyskusję. Zachowujesz się jak niektórzy u mnie na arenach. Zbanowałem im kolegów za obrazę to miło proszą "mordo odbanuj, plz", a kiedy nie dostają tego czego chcą zaczynają się wyzwiska w moją stronę, a następnie ucieczka z serwera. Ty co prawda nie uciekłeś, ale robisz z siebie niepotrzebnie pajaca. Skoro plan a) proszenie, nie zadziałał to przechodzisz do ofensywy... Przecież nie dostał tego mute'a na wieczność i bez powodu. Przestań być zadufanym w sobie dupkiem i zacznij myśleć... Tyle ode mnie. Pozdrawiam P.S. Nie pisz mi tutaj, o solidarności adminów czy innych tego typu rzeczach bo na MTA nie byłem ani razu i nie mam zamiaru... Głównie przez dziecinne oraz toksyczne community którego jesteś świetnym przykładem. ESSA! Rozumiem cię, tylko zrozum że ja nie wyzywalem, nie byłem ofensywy w stronę moderatora. Zadałem mu pytanie i nie odpowiedział, zapytałem więc czy on widzi co do niego pisze, czy widzi tylko co chce, odpisał że co chce, a to było słabe jak na moderatora. Gdybym napisał do niego frajerze odpisz czy coś w tym stylu to rozumiem, a ja grzecznie chciałem zapytać.
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @Kamzo"Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie" - Znasz takie powiedzenie? Nie rozpoczynaj zbędnej dyskusji. Poza tym Twoje wypytywanie i dyskusja BYŁA podważaniem decyzji administratora, nie wprost ale zawsze... Administracja nie musi tłumaczyć Ci się z każdej decyzji. Nie trzeba być zawodowym detektywem, żeby zauważyć, że @Mikell podniósł Ci ciśnienie i na niego naskoczyłeś. 1
Rekomendowane odpowiedzi