h4x Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam ostatnio dostałem nowego laptopa. Pobrałem sobie steama cs go wchodzę na cska wszystko ok 300. Poszedłem wgrać sobie swój cfg po czym wchodzę na csa, a tam 29-30 fps tak jak bym miał limit fps. Nie mam limitu sprawdzałem reinstalowywałem cs'a sprawdzałem spójność plików i nic. Proszę o pomoc. #Edit Chciałem dopowiedzieć jeszcze, że pobrałem MTA i mam tam 75 stałe fps czyli taki jaki jest limit. Tylko w csie występuje taki błąd. Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez h4x
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Usuń ten config żeby było tak jak na początku. Wpisuj to jeszcze raz na nowo. Albo znajdziesz komendę która powoduje spadek fps'ów albo będziesz musiał szukać winy gdzie indziej. Jeśli masz Win10 to spróbuj wyłączyć te śmieszne xboxowe nagrywanie
h4x Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 21 minut temu, Dante napisał: Usuń ten config żeby było tak jak na początku. Wpisuj to jeszcze raz na nowo. Albo znajdziesz komendę która powoduje spadek fps'ów albo będziesz musiał szukać winy gdzie indziej. Jeśli masz Win10 to spróbuj wyłączyć te śmieszne xboxowe nagrywanie Jak wyłączyć mniej więcej te śmieszne xboxowe nagrywanie?
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Może problem z przełączaniem karty graficznej? Miałem ten problem i na "sztywno" ustawiłem, aby dedyka odpalał przy CS:GO.
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600 Tutaj masz wszystko opisane. W ładnym "meńju" albo przez rejestr. Polecam opcję drugą
h4x Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 16 godzin temu, JeDi napisał: Może problem z przełączaniem karty graficznej? Miałem ten problem i na "sztywno" ustawiłem, aby dedyka odpalał przy CS:GO. Też ustawiłem i nadal ten sam problem. 15 godzin temu, Dante napisał: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600 Tutaj masz wszystko opisane. W ładnym "meńju" albo przez rejestr. Polecam opcję drugą Zrobiłem i też nic.
K CSJ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Vsync wyłaczone? i moze wyda się głupie, ale...cs na moim laptopie chodzi na 30 fps jeśli laptop nie jest podłączony do prądu...jak go podłącze to chodzi idalnie Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez K CSJ
h4x Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zaraz mi się rozładuje więc sprawdze czy pod ładowarką będzię chodzić idealnie ;d 34 minuty temu, K CSJ napisał: Vsync wyłaczone? i moze wyda się głupie, ale...cs na moim laptopie chodzi na 30 fps jeśli laptop nie jest podłączony do prądu...jak go podłącze to chodzi idalnie A jaki masz model laptopa?
K CSJ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 39 minut temu, h4x napisał: Zaraz mi się rozładuje więc sprawdze czy pod ładowarką będzię chodzić idealnie ;d A jaki masz model laptopa? ASUS GL552V
h4x Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 4 minuty temu, K CSJ napisał: ASUS GL552V Ja mam Lenovo ;x
K CSJ Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 jeśli nic nie pomaga...to chyba jedynym rozwiazaniem jest wpisanie całego cfg od nowa i kazdy sprawdz pojedyńczo Sprawdz także, czy masz wyłączoną synchronizacje pionową
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Temat został rozwiązany - także zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi