Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ostatnio dostałem nowego laptopa. Pobrałem sobie steama cs go wchodzę na cska wszystko ok 300. Poszedłem wgrać sobie swój cfg po czym wchodzę na csa, a tam 29-30 fps tak jak bym miał limit fps. Nie mam limitu sprawdzałem reinstalowywałem cs'a sprawdzałem spójność plików i nic. Proszę o pomoc.

#Edit Chciałem dopowiedzieć jeszcze, że pobrałem MTA i mam tam 75 stałe fps czyli taki jaki jest limit. Tylko w csie występuje taki błąd.

Edytowane przez h4x
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Usuń ten  config żeby było tak jak na początku. Wpisuj to jeszcze raz na nowo.
Albo znajdziesz komendę która powoduje spadek fps'ów albo będziesz musiał szukać winy gdzie indziej. 

Jeśli masz Win10 to spróbuj wyłączyć te śmieszne xboxowe nagrywanie ;) 

Opublikowano
21 minut temu, Dante napisał:

Usuń ten  config żeby było tak jak na początku. Wpisuj to jeszcze raz na nowo.
Albo znajdziesz komendę która powoduje spadek fps'ów albo będziesz musiał szukać winy gdzie indziej. 

Jeśli masz Win10 to spróbuj wyłączyć te śmieszne xboxowe nagrywanie ;) 

Jak wyłączyć mniej więcej te śmieszne xboxowe nagrywanie?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może problem z przełączaniem karty graficznej? Miałem ten problem i na "sztywno" ustawiłem, aby dedyka odpalał przy CS:GO.

Opublikowano
16 godzin temu, JeDi napisał:

Może problem z przełączaniem karty graficznej? Miałem ten problem i na "sztywno" ustawiłem, aby dedyka odpalał przy CS:GO.

Też ustawiłem i nadal ten sam problem.

15 godzin temu, Dante napisał:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6239-DZCB-8600 

Tutaj masz wszystko opisane. W ładnym "meńju" albo przez rejestr. Polecam opcję drugą ^^ 

Zrobiłem i też nic.

Opublikowano (edytowane)

Vsync wyłaczone? i moze wyda się głupie, ale...cs na moim laptopie chodzi na 30 fps jeśli laptop nie jest podłączony do prądu...jak go podłącze to chodzi idalnie

Edytowane przez K CSJ
Opublikowano

Zaraz mi się rozładuje więc sprawdze czy pod ładowarką będzię chodzić idealnie ;d

34 minuty temu, K CSJ napisał:

Vsync wyłaczone? i moze wyda się głupie, ale...cs na moim laptopie chodzi na 30 fps jeśli laptop nie jest podłączony do prądu...jak go podłącze to chodzi idalnie

A jaki masz model laptopa?

Opublikowano
39 minut temu, h4x napisał:

Zaraz mi się rozładuje więc sprawdze czy pod ładowarką będzię chodzić idealnie ;d

A jaki masz model laptopa?

ASUS GL552V

Opublikowano
4 minuty temu, K CSJ napisał:

ASUS GL552V

Ja mam Lenovo ;x

Opublikowano

jeśli nic nie pomaga...to chyba jedynym rozwiazaniem jest wpisanie całego cfg od nowa i kazdy sprawdz pojedyńczo

Sprawdz także, czy masz wyłączoną synchronizacje pionową 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat został rozwiązany - także zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności