Skocz do zawartości

[KOSZ] Moje pierwsze filmiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym Wam przedstawić moją twórczość, może nie jest ona zbyt profesjonalna, ale do tego mi daleko.

Myślę, że Wam się spodoba. :D

Będę tutaj wrzucał moje filmiki z serwera Fragujemy. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Matko Boska Lurkin!!! siema ziomek :D Co się stało że nagle zniknąłeś z TS'a w Hg2 nowym ? 

@lurkin9 Może kiedyś będzie nam jeszcze dane pograć :D pamiętam tą twoją akcję "nie nie, mi ten jeden starczy" co zrobiłeś 9 fragów z jednego maga do akacza :D

@lurkin9 jestem obecnie w KK. Gram na serwerze często :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
3 minuty temu, Mik0 :) napisał:

Matko Boska Lurkin!!! siema ziomek :D Co się stało że nagle zniknąłeś z TS'a w Hg2 nowym ? 

Cześć, cześć. Jakby Ci to powiedzieć, komputer mi padł i musiałem oczekiwać na nowe części - gdy już je otrzymałem, nie miałem  ochoty grać w MTA, tym bardziej na DayZ, aczkolwiek teraz zajawka wróciła, aczkolwiek z mniejszym skillem. :D Także, trzeba trochę przegrać, aby wrócić do formy. :D

7 minut temu, Mik0 :) napisał:

@lurkin9 Może kiedyś będzie nam jeszcze dane pograć :D pamiętam tą twoją akcję "nie nie, mi ten jeden starczy" co zrobiłeś 9 fragów z jednego maga do akacza :D

A w jakiej grupie pykasz, jeżeli w ogóle wbijasz na fraga. :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kozackie produkcje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Krótko, ale jest moc ! :D

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brak aktywności. Zamykam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności