lurkin9 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Cześć, chciałbym Wam przedstawić moją twórczość, może nie jest ona zbyt profesjonalna, ale do tego mi daleko. Myślę, że Wam się spodoba. Będę tutaj wrzucał moje filmiki z serwera Fragujemy. 4
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Matko Boska Lurkin!!! siema ziomek Co się stało że nagle zniknąłeś z TS'a w Hg2 nowym ? @lurkin9 Może kiedyś będzie nam jeszcze dane pograć pamiętam tą twoją akcję "nie nie, mi ten jeden starczy" co zrobiłeś 9 fragów z jednego maga do akacza @lurkin9 jestem obecnie w KK. Gram na serwerze często 2
lurkin9 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Mik0 napisał: Matko Boska Lurkin!!! siema ziomek Co się stało że nagle zniknąłeś z TS'a w Hg2 nowym ? Cześć, cześć. Jakby Ci to powiedzieć, komputer mi padł i musiałem oczekiwać na nowe części - gdy już je otrzymałem, nie miałem ochoty grać w MTA, tym bardziej na DayZ, aczkolwiek teraz zajawka wróciła, aczkolwiek z mniejszym skillem. Także, trzeba trochę przegrać, aby wrócić do formy. 7 minut temu, Mik0 napisał: @lurkin9 Może kiedyś będzie nam jeszcze dane pograć pamiętam tą twoją akcję "nie nie, mi ten jeden starczy" co zrobiłeś 9 fragów z jednego maga do akacza A w jakiej grupie pykasz, jeżeli w ogóle wbijasz na fraga.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Kozackie produkcje.
lurkin9 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 32 minuty temu, Kamzo napisał: Kozackie produkcje. Dzięki.
lurkin9 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Tutaj jest drugi filmik. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Krótko, ale jest moc !
lurkin9 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jest i trzeci filmik. Już trochę dłuższy. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 30 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2017 Brak aktywności. Zamykam.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 30 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi