Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jeśli znalazłeś fajną piosenkę i chcesz poznać więcej utworów w tym stylu, wklej tutaj link do danego utworu lub filmiku, w którym występuje a ja postaram się odpowiedzieć jaki to typ muzyki. 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Spoiler @topielcz. Może trochę wolniejszy kawałek ale myślę, że spodoba Ci się. 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Świetny temat! Polecam z całego serca, szukałem pewnego gatunku muzyki którego nazwy nie znałem (nawet rejestrowałem się i pytałem na innym forum, nic) a Truth po szybkiej konsultacji PW podał jaki to gatunek, szukałem go cały tydzień! Dzięki wielkie 1
Zeu$ Opublikowano 4 Listopada 2018 Wykluczony Opublikowano 4 Listopada 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi