ZZarazek Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nick podczas gry: ZZarazek Nick admina podczas gry: - Powód bana: też chciałbym wiedzieć Opis sytuacji: Co tu opisywać, grałem dziś rano na serwerze i wszystko było dobrze, zrobiłem przerwę na 1h i przy próbie wejścia na serwer mam komunikat Kicked :"You have no entry to the server..." Wydruk z konsoli: -
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Wszystko ok ? 2
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Twoje zgłoszenie zostało oddalone! Powód: brak dowodu. Aby Twoje zgłoszenie mogło zostać pozytywnie rozpatrzone, należy wstawić odpowiedni dowód, np. screen lub link do dema z HLTV. [!] W przypadku dowodu w postaci dema, nie zapomnij rozpisać go - pomoże to nam w szybszej weryfikacji Twojego zgłoszenia!
Zasłużony Fragowicz PyK Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi