Skocz do zawartości

[Oddzielony] Super Moderator bawi się crashem.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
11 minut temu, Kamzo napisał:

Oprócz tego "incydentu" był jeszcze jeden z wcześniej, kiedy crash był na LS.

Nie wystarczyło raz zepsuć crasha aby ogarnąć, że jest to zbugowane? Nie dość, że drugi raz zepsułeś to zamiast to zostawić od razu po wejściu to zacząłeś tym latać sobie nad autostradą dosyć daleko od miejsca crasha.

Ja już się domyślam jak zakończy się ta skarga. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Najchętniej bym tego nie komentował. Ale twój żal i ból strasznie się wylewa z Ciebie. Ok, przyznałbym rację gdyby coś tam ze mną jeszcze leciało np. ta skrzynka. Ale nie że sama helka. Tym bardziej, że Ty jako jedyny masz z tym problem i twój Team. Rozumiem, że gdyby coś się przez to zbugowało, coś się źle respiło, albo nie wiem co jeszcze. Ale tu nic się nie stało. Przeleciałem, odłożyłem, zgłosiłem i tyle. Nikt na tym nie ucierpiał, tylko twoja duma. I radość że masz coś w końcu po tak długim czasie na mnie. No masz, masz, ale nic nikomu tym nie wyrządziłem. A jeżeli według Ciebie dość daleko to na ulicę i z powrotem to pozostawiam to bez komentarza.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Destabilizuje grę nie robiąc nikomu krzywdy ? Serio ?

Opublikowano

Przede wszystkim, sytuacja nie wystąpiła pierwszy raz, była to powtórka, pierwszy raz Kryniu przestawił helicrasha na plaży w ls o jakieś 30 metrów do przodu, można było łatwo kampic na całym crashu poprzez dach na wyspie, nie było kompletnie zadnej zasłony (świadkiem grupa Bb,qq,elite,kk) jeżeli zauważyłeś za pierwszym razem ze da się go przestawić to czemu nie odstawiłeś go w to samo miejsce,  zgłosiłeś i zostawiłeś crasha tam gdzie był, oraz czemu zrobiłeś to kolejny raz w lv? Nie licząc tego ze jeżeli leciałeś helicrashem - dodam ze w środku siedział gracz z grupy nzr, którego nie dało się zabić, na miejscu pasażera i żączal lotowac naszych, jakim prawem moderator lata helicrashem z graczami transportując ich i zapewniając im bezpieczeństwo? Rozgrywka była utrudniona, mi to nie robi problemu aczkolwiek nowi ludzie którzy wchodzili na serwer i musieli walczyć na uzbrojonych stałych bywalców serwera na odkrytym terenie nie mieli kompletnie żadnych szans, Kryniu nie robi sobie z tego zupełnie nic, przecież skarga bezsensowna według niego i bez dyskusji, jestem bezstronny nie licząc ze cała nasza grupa chciała przepchnąć helke i padl przez to prawie każdy,  to utrudniło to grę i to w dużym stopniu, uważam ze moderator powinien zostać ukarany. 

Opublikowano

Po pierwszej akcji zostało to zgłoszone przeze mnie. Chciałem odstawić ale pojawił się problem nie z mojej winy a dostawcy internetowego. Po powrocie od razu ruszyłem by odstawić Ją na miejsce. Nie róbcie z tego takiej dramy, raptem dwa razy. Poza tym, narzekaliście na brak ewenetów, więc w pewnym stopniu zapewniłem wam troszkę atrakcji. Jeżeli Crash był odkryty, to faktycznie było to utrudnienie ale na plus, bo ciężko było w takim razie dostać się do lootowiska. Raptem dwa razy, a wy lamentujecie tak jakby to było notorycznie co najmniej od tygodnia. To są twoje słowa że nic Sobie z tego nie robię itd. Ja po prostu uważam że nic się nie stało, a wy szukacie w całej sytuacji dziur w całym. Ból, smutek i płacz oraz cieszenie ryjka bo coś jest na mnie. Uważam że nic takiego się nie stało, rozgrywka nie byłe destabilizowana lecz utrudniona. Ale jeżeli będzie trzeba, karę przyjmę.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krystek napisał:

płacz oraz cieszenie ryjka bo coś jest na mnie.

Ty naprawdę myślisz, że nie mamy co robić tylko szukać jak ci by tu dopierdolić? Zachowujesz się bardzo egoistycznie myśląc tylko o tym, że aż tak każdy cię nie lubi i chce aby otrzymał jakąś karę albo faktycznie masz coś na sumieniu.

Nawet nie masz jaj aby się przyznać, że zrobiłeś błąd i przeprosić tylko dalej brniesz, że to wszystko było dla dobra serwera.

Edytowane przez Francsk13
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

No jak ktoś kampił na dachu wyspy to wystarczyło go zabić i lootowac crasha lol

pewnie dodo nie mieli ?

edit: a i mały disclaimer, każda helka która by leżała tak na boku od razu zaczęła tracić HP i po chwili byłoby bum

edit2: a jeśli nie dało się nic brać z głównej skrzyni to wystarczyłoby podsadzić się tentem (pewnie max dwoma tentami). Marudzenie, że bambik podbiegał i ginął od razu jest głupie, wystarczy mieć zgrany team i obstawić porządnie crasha i potrafić improwizować jak z w/w tentami. Pozdro jak myślicie, że każdy fresz powinien mieć możliwość ot tak sobie podbiegnięcia do crasha i lootowania bez żadnego oporu ;)

Edytowane przez WielBond
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Tutaj nikt inny się nie przypierdziela jak wasza grupa, oraz gracze którzy byli w tam czasie z wami na TS'ie. A czy Ja mówię że "WSZYSCY" mnie nie lubią? Nie. Zresztą już kiedyś mówiłem, że Ja mam generalnie gdzieś czy mnie lubią czy nie bo jestem od dbania o porządek. Masz coś z deklem serio. Nigdzie nie napisałem że to było dla dobra serwera, tylko iż uważam że nic złego się nie stało a wasza grupa robi widły z igieł. Przypominam i powtarzam to ostatni raz:

• Nikomu przez to krzywda się nie stała
  • Serwer na tym nie ucierpiał
  • Nic się nie zbugowało
  • Zrobiła się przez chwilę trudna rozgrywka

Jeżeli aż tak na prawdę boli Cię ten fakt że latałam crashową helką, to bardzo Cię przepraszam, twoją grupę, oraz graczy którym to się nie spodobało.

Edytowane przez Krystek
Poprawka wypowiedzi
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Przecież to nie było w najmniejszym stopniu szkodliwe dla graczy. Było trudniej bo był odsłonięty loot większość z was i tak tam nie przychodzi lootować więc nie wiem o co chodzi.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Załóżmy, że ma miejsce następująca sytuacja: Jest sobie otwarta baza, jest tak otwarta, że mogę wziąć sobie z niej samochód. Biorę ten samochód, jeżdżę nim sobie 10min po mapie i następnie odstawiam go bez paliwa i itemów ze środka, tak że blokuje otwarcie tenta przez 20min (załóżmy, że były w tencie resztki z crasha). Następnie zgłaszam buga i po zgłoszeniu jakims cudem nie dostaje perma ( Szansa 0.1%). Przed załataniem tego błędu robię dokładnie to samo tylko, że innej ekipie. Pytanie brzmi: "jak szybko dostane perma?" Bo wątpie, że: "Czy dostane perma?"

Chociaż prawie każdy wie jak ta cała sprawa się zakończy.

EDIT

14 minut temu, Krystek napisał:

1. Wtargnięcie do otwartej cudzej bazy - Ja nikomu nie wtargnąłem na teren

2. Odstawiłem "ochronę" crasha na miejsce. Ktoś przesunął, już nie moja wina. Ale z tego crasha nic przeze mnie nie zniknęło.

3. Nie zrobiłem czegoś, przez co crash byłby pusty

4. Nic nie zostało zblokowane, każdy miał w dalszym ciągu dostęp do crasha i jego zawartości

1. Ale przecież:

• Nikomu przez to krzywda się nie stała
  • Serwer na tym nie ucierpiał
  • Nic się nie zbugowało

2. ---||---

3. Masz słabszą pamięć niż ja 0.o

16 godzin temu, Kamzo napisał:

A co do odpowiedzi @Krystek to tak odłożyłeś helke, że nie dało się wgl brać lootu. Nawet bambik, który podbiegł był od razu ściągany.

4. ---||---

@Mik0 :) Krystek latał sobie tak 2 razy a nie raz. Raz latał, wywaliło go więc wrócił i odstawił helke a drugi raz to wszystko masz w opisie sytuacji.

Edytowane przez Francsk13
Opublikowano

1. Wtargnięcie do otwartej cudzej bazy - Ja nikomu nie wtargnąłem na teren

2. Odstawiłem "ochronę" crasha na miejsce. Ktoś przesunął, już nie moja wina. Ale z tego crasha nic przeze mnie nie zniknęło.

3. Nie zrobiłem czegoś, przez co crash byłby pusty

4. Nic nie zostało zblokowane, każdy miał w dalszym ciągu dostęp do crasha i jego zawartości

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego wszystkiego wynika: Był crash, Krystek do niego wsiadł, okazało się że da się latać. Postanawia polatać po miastach. Skrzynka zostaje na miejscu crasha. Krystek leci...leci... Bum. Dostaje problemy z internetem. Problemy mijają, leci dalej. Zaczynacie do niego strzelać. Cargobob jest wytrzymały jak patek więc wywalacie na niego pewnie po 3-4 magi każdy. Zabijanie Krynia, Kryniu się tepa i odstawia helke lekko na lewo od skrzynki bo nie może przez nią przelecieć lądując (no shit sherlock). Nikt przy tym nie ucierpiał oprócz was Franek. Założę się, że poszło wam dużo ammo i na siłę piszecie skargę. Nie odpowiadam na komentarze w stronę mojej wypowiedzi.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dobra Franek piszecie tą skargę dlatego że was tam wybiliśmy, a Krystek nic nie zawinił, to był błąd serwera, sam w tej helce byłem i widziałem co się działo, płaczecie o jakieś gówno, wystrzelaliście magi i na tym koniec, tylko to wam zniknęło. Prawda, może tą helką nie dało się odlecieć bez panelu admina, ale to tylko zabawa, a nic nikomu się nie stało, inni nie mają pretensji do niego tylko wy. Utrudnił rozgrywkę na serwie i bardzo dobrze, bo prawdę mówiąc serwer już się nudzi, a tak musiałeś pomyśleć jak do skrzynki dojść aby nikt Cię nie zabił. Widziałeś ile tam Ciał było jak gracze dowiedzieli się że skrzynka jest odsłoniona. Moim zdaniem powinni na serwer wgrać coś takiego że ten crash zostawia skrzynkę i po jakimś czasie sobie leci, więcej graczy by na nim siedziało kampić, a co za tym idzie, więcej killi dla innych

Opublikowano
19 minut temu, Cannabis3k napisał:

Ale jakby to normalny gracz odkryl to by juz z permem wyleciał ;)

Gracz nie moze odleciec helka, tylko admin przez panel, bo ta helka za duża jest i nie chce leciec, chyba ze w panelu ją tepniesz w gore

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Dobra ludzie, Krystek zawinił bo wykorzystał swoje prawa, ale przeprosił.

5 godzin temu, Krystek napisał:

Jeżeli aż tak na prawdę boli Cię ten fakt że latałam crashową helką, to bardzo Cię przepraszam, twoją grupę, oraz graczy którym to się nie spodobało.

Po co teraz nabijać tu posty i się kłócić. Zostawcie sprawę dla Nestiego, on sam zdecyduje czy Krystek zawinił czy nie. Według mnie, jedyne co ma na celu ta skarga to nie degradacja Krystka, a pouczenie go, że administracja tak dużego serwera nie powinna tak robić, a jeśli chodzi o magii, to bodajże @Uzillo zabił go wykorzystując 2 strzałów z AWP.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Kamzo
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
20 minut temu, Nesty napisał:

Czyli przyznajesz, że doszło do wykorzystania praw? Przecież wiadomo, że komenda, jaką używa @Krystek teleportuje do pojazdu i to raczej nie jest błąd w takim razie serwera. 

Mogło dojść, ale Krystek nikomu krzywdy tym nie zrobił, wręcz przeciwnie, pomógł znaleźć buga

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności