ZieloonY Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Imię: KacperWiek: 19 Pochodzę z serwera: Mta DayzOd kiedy u nas grasz: Od połowy pażdziernika 2015 do teraz, z przerwamiZa co cenisz naszą sieć: -Za jakość serwerów -Szybka pomoc adminów -Aktualizowanie serwera oraz wprowadzanie nowych rzeczy na serwer DayzDlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ już wcześniej posiadałem stałego bywalca i miło by było posiadać tę rangę.Inne informacje o sobie: Jak już wyżej napisałem mam na imię Kacper, mieszkam w małej wsi. Za dwa miesiące idę na studia i zaczynam nowy etap w życiu. Moim hobby jest piłka nożna, w którą uwielbiam grać jak i kibicować naszej reprezentacji.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek! Staż długi - to prawda. Ubiegasz się o "stałego bywalca" - rangę na forum. Twoja ostatnia strona aktywności jeśli chodzi o posty: 14 styczeń 15 styczeń 19 styczeń 24 styczeń 6 luty 28 luty 28 luty 24 marzec 12 kwiecień 19 czerwiec 11 lipiec 21 lipiec 25 lipiec 1 sierpień To wszystko... Czy wygląda to na "stałego bywalca"? Niestety nie. Popraw frekwencje na forum i za jakiś czas złóż podanie - jeśli będziesz częściej udzielać się na forum na pewno go otrzymasz 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi