Terro[R] Opublikowano 30 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Rekrutacja: OTWARTA! Skład Terro[R] (Lider) RareGun17(zastępca) Fejke[R] Dron Kamzo Mawi Co oferujemy: -Bazę dużą opłaconą na zawsze -Doświadczonych graczy DayZ (niektórych) -Dobrą atmosferę -skina grupowego -itemy Wymagania: -15 lub więcej -umiejętność strzelania -umiejętność prowadzenia dodo/helki -umiejętność kierowcy -Dobra współpraca, -TS3 i sprawny mikrofon -Znajomość mapy -Dystans do siebie - kd Ratio mniej niż 1.20 nie przyjmujemy Wzór podania: 1. Wiek: 2. Nick w MTA: 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 7. Rola (strzelec/kierowca) : 8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : 9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : 10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : 11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Pozdrowienia od Całej grupy! Powodzenia! Przyjmiemy każdego kto dobrze i z sensem napisze podanie! Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Quasimodo 1
Ananus Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 1. Wiek: 17 2. Nick w MTA: Ananus 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 8/10 4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 9/10 5 Umiejętność pilotażu (0-10) : Helka to 9/10 lecz dodo to takie 7/10 6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10/10 7. Rola (strzelec/kierowca) : strzelec 8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak 9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Tak 10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : No to tak jestem Kuba mieszkam w okolicach Kielc moje zainteresowania to wóda no i piłka nożna gram w mta od 7-8 lat dlatego też bardzo dobrze znam mapę. Wybrałem was z takiego powodu mój stary team ''SiTe'' niestety się rozpadł i poszukuje drużyny na poziomie, wydaje mi się że u was w teamie miło spędzę czas przy kompie 11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Teamy z przed 1,5 roku GB i W.R. a teraz byłem w STM co się potem przerodziło w SiTe 1
Terro[R] Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 @Ananus Niestety ale ODRZUCAM. z powodów takich: - Napisałeś o rekrutację do 3 grup na raz. - Twoje podanie mnie nie przekonuję. - Mam wątpliwości co do twojej osoby - Rekrutacja już zamknięta. Pozdrawiam.
RareGun17 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zmienilismy zdanie, zostajesz PRZYJĘTY
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Rekru off. 1
Terro[R] Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Rusza rekrutacja! OTWARTA! 1
PsychoEllie Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1. Wiek: 17 2. Nick w MTA: Negan 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 5 4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 10 5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 10 6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 7 7. Rola (strzelec/kierowca) : Kierowca 8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak 9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Tak 10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Szukam grupy która jest aktywna, grupy którą mogę obdarzyć zaufaniem gram na DayZ od ponad dwóch lat. Co oferuje? Bardzo dużą aktywność, pomoc oraz współprace no i swoje umiejętności za fajerą (czyt. kierownicą) jestem odpowiedzialnym i słownym człowiekiem wybrałem was bo widzę że jest was dużo i dobrze sie zapowiadacie 11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : BRAK
Terro[R] Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @PsychoEllie Przyjęty na okres próbny. Kamzo na serwerze prześle Ci ip ts
Bandz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1. Wiek: 15 2. Nick w MTA: Bandz 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 7. 4. Umiejętność prowadzenia (0-10): 10. 5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 9. 6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 7-8 - dużo pogrywałem na serwerach RP w frakcjach porządkowych. 7. Rola (strzelec/kierowca) : Strzelec. 8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Ta. 9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Ta. 10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Więc, tak po pierwsze chciałbym wspomnieć że mój staż na serwerze nie powala z nóg - na imię mam mianowicie Jakub, pochodzę z Wielkopolski. Po paru dniach rozgrywki na serwerze postanowiłem bliżej mu się przypatrzeć ponieważ przypadł mi bardzo do gustu, w DayZ na MTA pogrywam już długo, mój staż to około 3-4 Lata, i trochę doswiadczenia wpadło mi w rękę - teraz do sedna, dlaczego akurat QQ? Po rozmowie na chacie z Kamzem, dowiedziałem się że jestescie zgraną ekipą i potraficie się dodawać, oczywiscie nie jestem osobą która będzie się spinac za lekki młyn w organizacji, jestem osobą przystosowaną do takich sytuacji, Co oferuję? Mocną współpracę, pomoc w zaopatrzeniu się, kulturę, jak i komunikację z innymi członkami organizacji na dobrym poziomie, nie spinam się praktycznie o nic - Dodając do wyboru tej grupy, po prostu zależy mi na Aktywnej grupie która nie gra raz na miesiąc. 11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) : Zero jeżeli chodzi o ten serwer. PS. Nie działa mi S z kreską więc.
Terro[R] Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @Bandz Przyjęty NA OKRES PRÓBNY
Fishu Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 1. Wiek:17 2. Nick w MTA:Fishu 3. Umiejętność strzelania (0-10) :7/10 4. Umiejętność prowadzenia (0-10):7/10 5 Umiejętność pilotażu (0-10) : 4/10 6. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :6/10 7. Rola (strzelec/kierowca) :obojetne 8. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak 9. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Tak 10. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :Ponieważ widze ze potrzebujecie kompana do gry,mam poczucie humoru i dystans do siebie jestem dosyc dobrym graczem gta sa jak i dayz 11. Grupy w których byłeś (opcjonalnie) :KT
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Grupa się rozpadła, a temat jest już nieaktualny i do zamknięcia - pozdrawiam. 2
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi