MnichuX Opublikowano 22 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Imię: MichalWiek: 17 Staż jako twórca grafiki: Około dwóch lat Link do kilku Twoich prac: http://imgur.com/a/GmxKC Opisz siebie: Od dziecka interesowałem się rysowaniem i tworzeniem różnych rzeczy, mimo to tworzeniem grafiki zajmuję się dopiero od około 2 lat. Od września będę uczniem 3 klasy szkoły średniej. W wolnych chwilach lubię wyjść gdzieś ze znajomymi albo pograć/popracować przy komputerze. Pracuję głównie w Illustratorze i Photoshopie. W swoich pracach lubię gdy panuję minimalizm i prostota.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 23 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Możliwe jest zobaczenie większej ilości Twoich prac?
MnichuX Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 22 minuty temu, JeDi napisał: Możliwe jest zobaczenie większej ilości Twoich prac? W tamtym linku wysłałem 4 moim zdaniem najciekawsze prace, reszta jest szczerze mówiąc albo niedokończona albo 2/10, ewentualnie możesz dać mi jakieś zadanie, tak jak robiłeś w poprzednich podaniach
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 23 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Jakbyś miał zaproponować Logo dla Fragujemy.com - jakby Ono wyglądało?
MnichuX Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Jest trochę późno w nocy (czy już może wcześnie rano xD) ale postarałem się wymyślić takie concepty
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 24 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Moim zdaniem takie meeeh 2/10, takie se. Nie podoba mi się - jestem na NIE 1
InsAniS Opublikowano 24 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Jestem na NIE Podanie jakoś mnie nie zachwyca Prace takie średnie
FireBeat .dA-KinG Opublikowano 24 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Praca nr 1: napis, cień, strzałki i napis ze zmniejszonym kryciem Praca nr 3 czerwony gradient i napis Logo Fragujemy według mnie jest za proste. Robione pewnie w 5-10 minut. Zrobione koło, cień do niego, w środku wycięta litera F i dodany jakiś kolor tła. Na NIE -Praca 1 i 4 chyba nie jest twoja https://www.olx.pl/oferta/uslugi-graficzne-zlecenia-na-wizytowki-logo-bannery-tanio-CID619-IDm1Vbg.html Ok wierze Ci ale swojego zdania nie zmienie bo moim zdaniem to 2 prace na 8 tylko jakoś wyglądają. Reszta to za mało jak na grafika. Edytowane 24 Lipca 2017 przez FireBeat .dA-KinG 2
MnichuX Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 3 godziny temu, FireBeat .dA-KinG napisał: Na NIE -Praca 1 i 4 chyba nie jest twoja https://www.olx.pl/oferta/uslugi-graficzne-zlecenia-na-wizytowki-logo-bannery-tanio-CID619-IDm1Vbg.html A żebyś się nie zdziwił, to było moje ogłoszenie. Dowód tutaj http://imgur.com/a/BKzaD Plik w .ai też może dorzucić czy dalej są jakieś wątpliwości?
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 24 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Także może jakaś większa próbka Twoich umiejętności? Ja swoją drogą bardzo chętnie bym zobaczył czy podołałbyś zamienić mój obecny avatar z forum na animowany (bajkowy). Mówiąc zamienić nie chodzi mi o opcję wbudowaną w program jak np trasowanie mapy bitowej w corelu tylko o własnoręczne przekształcenie 1
MnichuX Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Godzinę temu, Dante napisał: [...]nie chodzi mi o opcję wbudowaną w program jak np trasowanie mapy bitowej w corelu tylko o własnoręczne przekształcenie Ale po co sobie utrudniać życie? Po coś są te magiczne opcje Własnoręczne przerabianie tak szczegółowych obrazów nie tylko będzie bardzo czasochłonne, ale będzie wymagać też ogromnej dokładności żeby efekt końcowy nie wyglądał jak kupa. Co więcej, mało wprawna osoba nie zauważy różnicy między własnoręcznym przekształceniem a np. opcją "Obrys obrazu" -> 16 kolorów w Illustratorze. Noo chyba że ja coś źle zrozumiałem :v
bixsmoy Opublikowano 24 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Mi sie podoba jestem na TAK bardzo ładne prace Edytowane 24 Lipca 2017 przez bixsmoy
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 24 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Cóż... dla mnie to nie wygląda na bajkowe. Poza tym kto powiedział, że musi być dużo szczegółów żeby wyglądało ładnie? Poza tym nikt też nie powiedział, że masz używać setek kolorów. Jak dla mnie wciąż na NIE gdyż grafik nawet nie zastosował się to zaleceń "projektu" którego się teoretycznie podjął. To nie świadczy o Tobie najlepiej.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 24 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Jeśli chodzi o logo, może faktycznie tyłka nie urywa, ale mi również podoba się minimalizm. Jak inni sądzę, że jest to zbyt mało. Może spróbowałbyś jeszcze pobawić się cieniem, kolorem. Połączyć prostotę, ale nie surową, z nutką ekstrawagancji - efekt może wyjść powalający. Jedynie przy pierwszych pracach - logach mam mylne wrażenie, że zajęło CI to kilka chwil - a to nie jest akurat dobre. Wrażenie "na odpierdol" zawsze jest źle postrzegane. Z innej strony każdy ma swój styl, którego nie mam zamiaru na siłę zmieniać - jedynie nakierunkować pod standard i potrzeby Sieci. Możesz zrobić jeszcze jedno podejście, jeśli masz chęci. 2
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 27 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Grafik został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi