Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie na stałego bywalca - .:K!LL3R:.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Imię: Bartek

Pochodzę z serwera: MTA:SA DayZ
Od kiedy u nas grasz: Od wakacji 2015
Za co cenisz naszą sieć: Cenię Fragujemy za profesjonalizm i za świetny serwer MTA:SA który się ciągle rozwija oraz na którym głównie gram (Narazie nie miałem okazji pograć na innych serwerach, lecz mam zamiar w przyszłości to zrobić).
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym być stałym bywalcem ponieważ gram od dawna na serwerze MTA:SA DayZ oraz spędzam sporo czasu w dziale MTA
Inne informacje o sobie: Nazywam się Bartek, mam 16 lat (W październiku skończę 17), moim hobby jest : granie w gry komputerowe, oraz w ping-pong.

Taka ciekawostka : Nigdy nie chodziłem do polskiej szkoły, a i tak nauczyłem się pisać oraz mówić po polsku.

JeDi,
Popraw aktywność na forum, ostatnio posty i wyzyty codziennie, początek lipca i czerwiec duuuuużo gorzej. Przez 2 lata - 42 posty. Aktywność wzrośnie - wtedy złóż podanie.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

[!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności