Zasłużony Fragowicz .:K!LL3R:. Opublikowano 9 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2017 Imię: BartekWiek: 16 Pochodzę z serwera: MTA:SA DayZOd kiedy u nas grasz: Od wakacji 2015Za co cenisz naszą sieć: Cenię Fragujemy za profesjonalizm i za świetny serwer MTA:SA który się ciągle rozwija oraz na którym głównie gram (Narazie nie miałem okazji pograć na innych serwerach, lecz mam zamiar w przyszłości to zrobić).Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym być stałym bywalcem ponieważ gram od dawna na serwerze MTA:SA DayZ oraz spędzam sporo czasu w dziale MTAInne informacje o sobie: Nazywam się Bartek, mam 16 lat (W październiku skończę 17), moim hobby jest : granie w gry komputerowe, oraz w ping-pong. Taka ciekawostka : Nigdy nie chodziłem do polskiej szkoły, a i tak nauczyłem się pisać oraz mówić po polsku. JeDi, 9 Lipca 2017 Popraw aktywność na forum, ostatnio posty i wyzyty codziennie, początek lipca i czerwiec duuuuużo gorzej. Przez 2 lata - 42 posty. Aktywność wzrośnie - wtedy złóż podanie. 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 9 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 9 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi