Remmik Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Aby odwołać się od bana za cheaty, kliknij -> http://fragujemy.com/forum/124-odwołanie-od-cheatów/ Wzór: Nick podczas gry: Remmik Nick admina podczas gry: Klixer (ten co mnie zbanował) Powód bana: Nie wiem, nie ma nic o tym w regulaminie Długość bana: 3 dni Opis sytuacji: Klixer mnie Tepa i dostaje bana. Domyślam się o co chodzi, ale nie jestem do końca pewny, jeśli o to chodzi, to gdy dostanę unbana, pomodlę się za całą administrację i odpokutuje za to co zrobiłem na najbliższej Mszy Świętej przy spowiedzi. To już się więcej nie powtórzy. Cytując pewną modlitwę "Żałuje, Panie Jezu, że obraziłem Cię moimi grzechami. Chcę Ci powiedzieć, że Cię kocham . chcę być zawsze z Tobą. Ach, żałuję za me złości jedynie dla Twej miłości. Boże, bądź mitościw mnie grzesznemu do poprawy dążącemu. Panie Jezu, przyjmij mój szczery żal za te winy, które przypomniałem sobie w rachunku sumienia i za te, których już nie pamiętam. Chcę naprawdę odrzucić od siebie to wszystko, co nie pozwala mi całym sercem kochać Ciebie i ludzi, moich braci. Zmiłuj się nade mną, Boże, w łaskawości swojej; odwróć oblicze swe od moich grzechów i wymaż wszystkie moje przewinienia; stwórz, Boże we mnie serce czyste i odnów we mnie moc ducha", proszę o unbana. Pozdrawiam Remmik. Serial: A02C8ACBCD78FF3814040C0DE7F06234 Przykład wypełnienia: 2
Smakosh3d Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 gracz kampi pod bazami i albo nie daje wejść do baz , obraża jak ktoś go zabije .... nie polecam 1
KliXeR Opublikowano 22 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Przestań pajacować... 1
KliXeR Opublikowano 22 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi